JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Juve Stop σε Aguero: τα πάντα για τον Rossi.

Σήμερα δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία: ότι η Γιουβέντους ρίχνει όλο το βάρος της στον Giuseppe Rossi. Έτσι φαίνεται να λέει αντίο οριστικά στον Aguero με λύπη αλλά αποφάσισε να επικεντρωθεί στον 24χρονο επιθετικό της Βιγιαρεάλ. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ο μάνατζερ του, Federico Pastorello, θα είναι στην Ισπανία να υποβάλει επίσημη πρόταση για την αγορά και να δοκιμάσει το σύλλογο αν έχει την πρόθεση να τον πουλήσει. Από την πλευρά της Γιουβέντους είναι έτοιμοι να δώσουν και ανταλλάγματα (Φελίπε Μέλο, Sissoko, Amauri).

Στη συνέχεια, θα είναι η σειρά του Beppe Marotta, ο οποίος θα πετάξει στην πόλη της Ιβηρικής χερσονήσου για την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων, είναι σαφές ότι η Γιουβέντους θα πρέπει να βιάζεται για να αποφύγει ανεπιθύμητες καταστάσεις και τυχόν ενδιαφέρον άλλων ομάδων. Ωστόσο, θέλουν να τελειώσουν σύντομα με αυτήν την υπόθεση και να είναι σε θέση στη συνέχεια να επικεντρωθούν και σε άλλους στόχους. Υπάρχει ένας μέσος που η Γιουβέντους, θέλει να πλαισιώσει τον Πίρλο και αυτός είναι ο Χιλιανός Vidal εκεί θέλει να επικεντρωθεί, αλλά είναι επικίνδυνα αν χάσει χρόνο γιατί για τον Vidal ενδιαφέρονται και άλλες ομάδες.

Επίσης, την Γιουβέντους την απασχολούν και τα θέματα τον παραχωρήσεων κάποιων παικτών, όπως ο Sissoko για παράδειγμα, πρόκειται για την εμπλοκή της Ρεάλ Σοσιεδάδ που θέλει να τον αποκτήσει και άλλων παικτών που είναι υπό παραχώρηση.

Ακόμα έχουμε τις περιπτώσεις των Bastos και Vucinic που απασχολούν τους παράγοντες της ομάδας, οι διαπραγματεύσεις με τη Ρόμα πηγαίνουν πολύ αργά και μάλλον θα πάρει αρκετό χρόνο για να βρουν μια φόρμουλα αν τελικά καταφέρουν να έρθουν σε συμφωνία, επίσης θέλουν να κρατούν το Βραζιλιάνο Bastos ακόμα ζεστό στην ιδέα της μεταγραφής του στην Juve και θέλουν να λένε ότι υπάρχει ενδιαφέρον.

Επίσης ασχολούνται και με την περίπτωση του Matias Silvestre, του Αργεντινού αμυντικού της Κατάνιας, το κόστος του οποίου είναι τα 8.000.000: εκτός από την αξία του παίκτη, το πλεονέκτημα αυτής της διαπραγμάτευσης είναι η δεδομένες καλές σχέσεις μεταξύ Γιουβέντους και Κατάνια, στη Σικελία.

2 σχόλια:

Stelios είπε...

ok gia rossi alla t 15 ek gia vucinic protimw na t ependusoume se ena aristero xaf isaxio tou krasic apo dexia gia na exoume isorropia, mias k o conte eipe pws h mpala otan anaptusetai h omada 8elei na phgainei sunexws sta plagia... epishs an fugei o melo oloi oi juventinoi 8a xenerwsoume apisteuta!

Xristos είπε...

rossi kai o theos voithos