JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Η Γιουβέντους προσπαθεί να μειώσει το ρόστερ της.


Με την επικείμενη έλευση στο Τορίνο του Μίρκο Βούτσινιτς , η Γιουβέντους θα έχει στο ρόστερ της όχι λιγότερο από 7 επιθετικούς : Πάρα πολλούς για να δουλέψει ο Antonio Conte ο οποίος κατά τη στιγμή της υπογραφής της σύμβασης ζήτησε από τον Marotta να έχει στην ομάδα 22-23 παίκτες, εκ των οποίων 4 επιθετικούς. Για το λόγο αυτό, ο γενικός διευθυντής και το δεξί του χέρι Guild εργάζονται για να περιορίσουν το «ρόστερ»: σύμφωνα με σημερινή έκδοση της «Tuttosport», ο πρώτος που θα φύγει πρέπει να είναι ο Ιταλο-Βραζιλιάνος Amauri (Εκτός από Πάρμα και Τζένοα ενδιαφέρον υπάρχει και από τη Μαρσέιγ ), έδειξαν ενδιαφέρον και ζήτησαν την τιμή (8 εκατομμύρια) να μειωθεί από την Γιουβέντους . Επίσης κοντά στην έξοδο φαίνεται να είναι και ο Vincenzo Iaquinta , των οποίων οι φυσικές συνθήκες είναι αβέβαιες για πιθανούς αγοραστές μιας και είναι σε στάδιο αποθεραπείας, πάντως υπάρξει σχετικό ενδιαφέροω και για αυτόν από κάποιες ομάδες.

Οι υπόλοιπες αλλαγές δείτε το εξερχόμενο μέσος Marrone κοντά στην Genoa: η 'Grifone' μάλλον θα τον αποκτήσουν δανεικό . Με τον ίδιο τύπο, θα φύγει και ο αμυντικός Sorensen για την Μπολόνια. Για τον Ekdal , ωστόσο, ζητήθηκε από τεχνικές διασφαλίσεις σε περίπτωση παραχώρησης στο Κάλιαρι: ο παίκτης πρέπει να βρει χώρο με τον Ντοναντόνι, διαφορετικά θα αναζητήσουν άλλους προορισμούς.
Σταματημένες είναι καταστάσεις των Grosso , Almiron και Grygera (οι οποίοι αγωνίζονται να βρουν μια ομάδα) και οι τερματοφύλακες Storari και Manninger (όλα θα γίνει με την επιστροφή της ομάδας από την περιοδεία για να προβεί σε απολογισμό της κατάστασης ο προπονητής).

2 σχόλια:

billaras είπε...

ελα σιγα σιγα να μας αδιαζουνε τη γωνια οι αχριαστοι.

Stelios είπε...

oute poulame oute agorazoume... gia to poutso metagrafikh periodo dianuoume... gia allh mia fora apogohteutikh! mhn mas ksenerwneis allo re juve mou!!