JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Juve, κοιτάζει Perotti και Mata.


Συνεχίζετε το κυνήγι της Γιουβέντους να βρει τον κατάλληλο παίκτη για την επίθεση στην αριστερή πτέρυγα, που θα ολοκλήρωση με τον καλύτερο τρόπο της τακτικής του Antonio Conte. Ο νέος προπονητής έχει κάνει πολύ σαφής στην Γιουβέντους και στο Marotta για την καλύτερη δυνατή εφαρμογή του παιχνίδι είναι ανάγκη να ενισχυθεί η αριστερή πτέρυγα, με ένα παίκτη πολύ καλό από τεχνικής πλευράς. Για το λόγο αυτό, ο σύλλογος παρακολουθεί με μεγάλη προσοχή τον Diego Perotti, 23 χρονών Αργεντίνος ποδοσφαιριστής της Σεβίλλης, και τον Juan Manuel Mata, 23 χρονών παίκτη της Βαλένθια και παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική Ισπανίας.

Υπάρχουν αυτοί οι δύο παίκτες που αρέσουν περισσότερο στον Conte για το ρόλο που τους θέλει για τη Juve, ενώ λίγο πιο κάτω φαίνεται να είναι και τα ονόματα των Βούτσινιτς, Bastos και Νάνι, οι οποίοι, για λόγους τακτικής, δεν φαίνεται να πείθουν πολύ τον προπονητή της Juventus.

4 σχόλια:

mike_bianconero είπε...

Μεγαλη παιχταρα ο Ματα το πουλεν μου απο την μεγαλη Βαλενθια...Λενε τα δημοσιευματα ποσο κανει ο Ισπανος?Παντως στα αριστερα υπαρχουν πολλοι παικτες οπως βλεπουμε Ματα,Περοτι,Μπαστος,Νανι εγω προτιμαω Ματα ειναι 23 και δε νομιζω να ζητησουν πολλα παραπανω απο τα 15 που ζηταει η Λυον για Μπαστος.

Κωνσταντινος είπε...

mike εσυ πιστευεις πως ο ματα αξιζει μονο 15 ε ??
Δεν νομιζω,οποτε γιατι να το νομιζουν οι της Βαλενθια ?
Ξεχνα τον φιλε ....

Stelios είπε...

gia aristera ap olous autous ennoeitai MATA!!! hlikia, texnikh, xarakthras mou fainetai ekseretikos... mono mpoi tou leipei pou den peirazei... k 20 na zhtane gia auton gia mena na t dwsoume!

mike_bianconero είπε...

Κωσταντινε οπως βλεπεις ρωτησα "Λενε τα δημοσιευματα ποσο κανει ο Ισπανος????" Αν ειχες ικανο τεχνικο διευθυντη με 20 "χαρτια" και 1-2 παικτες τον επερνες(λεω εγω)