JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Η Γιουβέντους προσπαθεί να φέρει στο Τορίνο τον Raul Meireles από την Λίβερπουλ


Στον δρόμο από το Λίβερπουλ προς το Τορίνο, μόλις μετά από 12 μήνες παρουσίας του εκεί, ο Raul Meireles φέρεται να αρέσει σε ορισμένες ιταλικές ομάδες μια εξ αυτόν είναι και η Γιουβέντους. Σύμφωνα με την Daily Telegraph, στην πραγματικότητα, είναι ισχυρό και έντονο το ενδιαφέρον για τον πορτογάλο μέσο, έτσι ώστε να γίνει ακόμη ένας πρωταρχικός στόχος για την Μεγάλη Κυρία.
Το ασπρόμαυρο club, για να φτάσει στο Meireles, του οποίου η αξία είναι περίπου 13εκευρώ, θα πρέπει να ξεπεράσει τον ανταγωνισμό των άλλων δυο ομάδων που φέρεται να ενδιαφέρονται για τον παίκτη (Ίντερ και Φιορεντίνα).

5 σχόλια:

Stelios είπε...

8a afhsoume ton melo gia na paroume ton meireles?? eleos.... vhmata pros ta pisw pali...

mike_bianconero είπε...

VIDAAAAAALLLL

Κωνσταντινος είπε...

Ειναι για γελια οι ανθρωποι που διοικουν αυτο το τσιρκο,λυπαμαι που γραφω τετοια πραγματα και ενδεχομενως καποια ατομα απο εσας να με παρεξηγησουν αλλα συνεχως προσπαθουν να μας βγαλουν εξω απο τα ρουχα μας.
Αν ειναι δυνατον να θελουμε να παρουμε τον μειρελες..
Ζητουσαμε 1 εμπειρο και ικανο προπονητη,μας εφεραν 1 προπονητης της ζεριε β που ο μεγαλυτερος συλλογος στον οποιο δουλεψε ηταν η αταλαντα,θελαμε 2 ικανα μπακ μας εφεραν τον ζιγκλερ και τον λιχσταινερ,ζητουσαν ικανα αμυντικα χαφ και πηραν τον πατσιεντσα.Εχω πολυ υπομονη σαν ανθρωπος και αυτο το γνωριζουν πολλα απο τα παιδια του κλαμπ αλλα μεχρι εδω.Δεν ξερουν τι τους γινεται ποιον θελουν και ποιον οχι,η σοβαρες ομαδες βρισκουν 3-4 στοχους και κινουντα αθορυβα και χωρις πολλα λογια και το μονο που κανουν ειναι να ανακοινωνουν την μεταγραφη(ιμπρα στη γιουβε),εμεις παλι καθε μερα κινουμαστε και για διαφορετικο παικτη.
Αντε να πανε στον αγυριστο ολοι τους....

eypalinos είπε...

Και η δικη μου καταθεση: Για καποιους σαν εμας που απο το 1977 ως γιουβεντινοι αντιπαραθεμεθα με τους εν Ελλαδι οπαδους της Λιβερπουλ, χωρις αυτη η κοντρα να αμβλυνεται παρα το περασμα τοσων χρονων, ειναι ανεπιθυμητος καθε ερχομος παικτη της Λιβερπυλ στη Γιουβε, εκτος αν ειναι Ιταλος.

Ανώνυμος είπε...

Κωνσταντινε ηρεμισε ρε φιλε!
Οι πρωτες μας κινησεις ηταν ολες ελευθερες μεταγραφες.Εχουμε παρα πολλα εκατομυρια εχουμε παικτες δεκαδες να πουλησουμε! Δεν πιστευω ραε παιδια να αρχισουμε να πιστευουμε την μαλακ....α της καθε εφημεριδας!Παλι θα πουν 100 ονοματα και στο τελος θα παιξει ενα συγκεκριμενο που θα ειναι σχεδον κλεισμενος