JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

«Ανάψτε ένα Αστέρι», Paolo Montero.


Συνεχίζεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Γιουβέντους (Juventus.com) το "Accendi una Stella" «Ανάψτε ένα Αστέρι», το Juventus.com προσφέρει στους φίλους της ομάδας ένα αφιέρωμα, από της 9 Ιουνίου και κάθε μέρα σε έναν παίκτη από τους 50 μύθους της Γιουβέντους στους οπαδούς της, τα ονόματα των οποίων θα περιλαμβάνονται στο νέο γήπεδο της Juventus.

Στόχος, να σώζει, να βοηθά και ή παγκόσμιας κλάσης επιδόσεις δεν είναι απαραίτητες ώστε να γίνεις το αγαπημένο παιδί των οπαδών της Γιουβέντους ». Συχνά το να οδηγείς την άμυνα, με το χαρακτήρα και την αγάπη για τη φανέλα είναι τα πράγματα που έχουν σημασία. Όλα αυτά είναι χαρακτηριστικά που περιγράφουν τέλεια τον Paolo Montero. Ο Ουρουγουανός λατρεύτηκε ως είδωλο από τους πιστούς οπαδούς της Γιουβέντους, .

Κατά τη διάρκεια των εννέα ετών της παραμονής του στο Τορίνο - από το 1996 μέχρι το 2005 – ο Montero ήταν ο μοναδικός ιδιοκτήτης του αριθμού 4 στη φανέλα. Ένας αριθμός που φόρεσαν πριν από αυτόν παίκτες όπως οι Beppe Furino, Romeo Benetti και Massimo Bonini στο παρελθόν, όλοι τους μοιράζονται την ίδια επιθυμία για μάχη, παρά το γεγονός ότι αναπτύσσεται σε διαφορετικούς ρόλους.

Ο Paolo ξεκίνησε την καριέρα του στην Penarol, πριν μετακομίσει στην Ιταλία σε ηλικία 21 ετών για να αγωνιστεί τέσσερις σεζόν με την Atalanta. Έκανε το μεγάλο βήμα το 1996, ο Μαρτσέλο Λίπι που πρόσφατα στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης με την Γιουβέντους τον έφερε στην ομάδα.

Ο σκληροτράχηλος αμυντικός σχηματίζει μια εντυπωσιακή συνεργασία με τον Ciro Ferrara και τον Mark Iuliano. Αυτή η τρομερή οπισθοφυλακή έδωσε περισσότερη ελευθερία στους παίκτες εμπρός για να εκφραστούν. Πρώτη σεζόν ο Montero είδε την Γιουβέντους κερδίζει το σκουντέτο, το Διηπειρωτικό Κύπελλο και το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, ενώ από την άλλη πλευρά έχασε στον τελικό του Champions League. Η Γιουβέντους έπαιξε ελεύθερης και ελκυστικό ποδόσφαιρο, νικώντας στο Μιλάνο 6-1 τη Μίλαν.

Σε εποχές που έρχονται, ο αμυνόμενος θα μπορούσε να συμβάλει σε πολλές άλλες νίκες. Στο τέλος της μακράς περίοδό του με την ασπρόμαυρη φανέλα, ο Paolo είχε μαζέψει πέντε πρωταθλήματα Ιταλίας και τρεις, Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, ένα Διηπειρωτικό Κύπελλο και ένα Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ. Έκανε 278 εμφανίσεις, σημειώνοντας έξι γκολ, με τρεις από αυτές έρχονται στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Το έτος 2005 ο Montero αποχαιρετά τον σύλλογο, με τα κατορθώματα του να παραμένουν στις καρδιές των οπαδών της Γιουβέντους. Κάθε φορά που επιστρέφει στο Τορίνο, του συμπεριφέρονται ως ένα είδωλο οι πιστοί οπαδοί της Γιουβέντους. Αυτό ήταν μάρτυρες πρόσφατα σε όλο το "Derby SLAncio divita», που διοργανώθηκε από Gianluca Vialli και Massimo Mauro.

Δεν υπάρχουν σχόλια: