JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Μάνατζερ Vidal: "Inter είναι έξω από το παιχνίδι. Η Juve μπορεί να το πάρει όποτε θέλει »


Ο Antonio Conte επέλεξε τον παίκτη που θέλει για το κέντρο και είναι ο Αρτούρο Βιντάλ, είναι ο παίκτης που θα βοηθήσει στη μεσαία γραμμή τον Αντρέα Πίρλο . Η μπάλα περνάει τώρα στο Beppe Marotta , ο οποίος θα πρέπει να τα βρει με τους ανθρώπους της Λεβερκούζεν που βλέπουν την άριστη απόδοση του παίκτη τους στο Κόπα Αμέρικα. Εν τω μεταξύ, στις στήλες της «Tuttosport», ο εκπρόσωπος του Χιλιανού μέσου, Fernando Felicevich, ξέρετε ότι Vidal έλκεται από την Γιουβέντους και η συμφωνία θα μπορούσε να κλειστεί σε χρόνο μηδέν:

" Με ρωτάνε αν ο Artuto έχει την ευκαιρία να φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα;

Το ερώτημα αυτό θα πρέπει να απευθύνεται στον κύριο Marotta. Το μόνο που μπορώ να πω ότι κατά τη διάρκεια συνάντησης, που χρονολογείται πριν από δύο εβδομάδες, είπα στον πελάτη μου την επιθυμία μου να κινηθεί προς την Γιουβέντους .Ενώ υπόψη το γεγονός ότι στέκεται παράλληλα με τις διεθνείς διαπραγματεύσεις. Δεν υπάρχει συμμετοχή της Ιντερ στην απόκτηση του. Όσον αφορά τις απαιτήσεις της Bayer, προφανώς δεν μπορώ να μιλήσω γι 'αυτό στις εφημερίδες, αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι ο κύριος Voeller είναι έξυπνος και θετικός στην μετακίνηση του παίκτη. Με λίγα λόγια, ο χρόνος μέχρι τις 31 Αυγούστου λείπει πολύ Vidal και η κατάσταση είναι πολύ διαφορετική από αυτή του Αλέξη Sanchez, ένα άλλο του πελάτη μου. Εδώ θα είμαστε μέχρι και η Γιουβέντους να αποφασίσει πότε να κινηθεί, είμαστε έτοιμοι να συμφωνήσουμε. ".

Ο ΓΔ της Γιουβέντους καθυστερεί. Εν τω μεταξύ, είναι πεπεισμένος ότι αργά ή γρήγορα, η Λεβερκούζεν θα κατεβάσει την τιμή του (13 εκατ.).

3 σχόλια:

mike_bianconero είπε...

13 εκ. γι αυτην την παιχτρα οχι καλα σουπερ ειναι!Αντε αλληθωρε καραφλα ξυπνα και κλεισ τον!

Κωνσταντινος είπε...

Οποτε θελει ?
Καταλαβα,παλι καποια αλλη ομαδα θα τον παρει....

Stelios είπε...

o gd ths juve ka8usterei? pes to eleu8era den 8a se parexhghsoume... koimatai or8ios o gd mas! to paizei exupnos k kala perimenei na pesoun oi times tou vidal, tou aguero klp... alla to exupno pouli apo th muth pianetai! k twra pou o vidal k o aguero bgazoun matia sto copa america emeis gia allh mia fora 8a paroume ta........ allwste magia den einai na agorazeis f8hna alla opoion goustareis opote goustareis na tou deixneis oti mporeis na ton kaneis diko sou! tote se zhleuoun oi alles omades k den mporei na sou antista8ei kanenas paikths....