JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Πέπε: Να επιστρέψουμε στην κορυφή


Ο Σιμόνε Πέπε δεν έκρυψε την αισιοδοξία του ενόψει της επόμενης σεζόν, υπογραμμίζοντας πως η Γιουβέντους έχει τις δυνατότητες να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών, ύστερα από την περασμένη απογοητευτική χρονιά.

Ο διεθνής Ιταλός επιθετικός, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, τόνισε:«Ο Αντόνιο Κόντε είναι ένας προπονητής που ταιριάζει απόλυτα στο στιλ της Γιουβέντους. Έχει κερδίσει πολλούς τίτλους ως ποδοσφαιριστής με την φανέλα της ομάδας ενώ υπήρξε και αρχηγός. Έχει τον τρόπο αλλά και την θέληση για να φτάσει στην επιτυχία. Θέλουμε να αποκτήσουμε ξανά το πνεύμα που είχε ο σύλλογος όταν βρισκόταν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα».

Όσον αφορά στις μεταγραφικές κινήσεις της «Μεγάλης Κυρίας» σχολίασε: «Είμαι απόλυτα ήρεμος. Γνωρίζω όπως η ομάδα αναζητά έναν εξτρέμ, κάτι λογικό, καθώς υπάρχουν στο ρόστερ τρεις παίκτες για την συγκεκριμένη θέση, την στιγμή που θα έπρεπε να υπάρχουν τέσσερις επιλογές. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι το καλό της ομάδας, και σκέφτομαι μόνο πως θα ολοκληρώσουμε την χρονιά με επιτυχίες. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια, και όλοι θα έχουν τις ευκαιρίες τους. Τα τελευταία χρόνια αισθάνομαι ότι οι προσπάθειες μου ανταμείβονται, καθώς πάντα βρίσκω ενεργό ρόλο στην ομάδα».

1 σχόλιο:

Xristos είπε...

και εσυ να παιξεις μπαλα και οχι το πουλι σου για να δωσεις την εντυπωση οτι δεν ειναι μαλακες αυτοι που σε κρατησαν με κανονικη μεταγραφη