JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Chiellini: "Θέλουμε να ήμαστε και πάλι στην κορυφή"


Ο Giorgio Chiellini έστειλε ένα σαφές μήνυμα στους οπαδούς της Γιουβέντους κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου σήμερα το απόγευμα. Ο αμυντικός πιστεύει ότι η επιθυμία, για σκληρή δουλειά και η σωστή στάση είναι εκείνα τα συστατικά για να επιστρέψει η Γιουβέντους στην κορυφή της Serie A.


"Θα ξεκινήσουμε από το μηδέν, χωρίς να κάνουμε μεγάλες δηλώσεις και να αποφύγουμε καθορισμένους στόχους, αλλά με τη βούληση για μάχη . Οι τελευταίες δύο σεζόν ήταν δύσκολες και μας έχουν επηρεάσει, γι’ αυτό και τώρα δουλεύουμε σκληρά. Θα πρέπει πάντα να το κάνουμε αυτό, με την ίδια ένταση που έχουμε δείξει σε αυτές τις τελευταίες ημέρες. Είναι μια νέα ομάδα και θα μπορούσαν να υπάρξουν ευχάριστες εκπλήξεις. Το γεγονός ότι δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί θα μπορούσε να μας δώσει κάτι περισσότερο, όπως είχαμε στην πρώτη σεζόν του Ranieri . "

Δύο σεζόν η Γιουβέντους είναι στην έβδομη θέση και είναι έντονα απογοητευμένος ο Giorgio, αλλά εξακολουθεί να έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα.

"Τα θεμέλια υπάρχουν και στα χαρτιά δεν είμαστε σίγουρα μια ομάδα για την έβδομη θέση. Η στάση μας, όμως, πρέπει να αλλάξει και να δίνουμε μεγάλη έμφαση στον προπονητή σχετικά με αυτό. Το «DNA» της Γιουβέντους και το «πνεύμα» δεν μπορεί να είναι μόνο λόγια. Κάτι που λείπει από τα δύο τελευταία χρόνια. Θα χρησιμοποιήσω τη Napoli ως παράδειγμα: έχουν μια ομάδα γεμάτη από μεγάλους παίκτες, αλλά δεν είναι του επιπέδου παγκόσμιας κλάσης όπως η Ίντερ και Μίλαν. Και όμως ήταν σε θέση να παραμείνει στο κυνήγι για τον τίτλο μέχρι και πέντε, έξι παιχνίδια από το τέλος. "

Από αυτή την άποψη, ο Conte θα είναι υπεύθυνος για την πλευρά αυτή, αλλά και παράδειγμα προς μίμηση, θεωρώντας εξαιρετική περίοδό του ως αρχηγός της Γιουβέντους:

«Το γεγονός ότι έπαιξε εδώ, αλλά, επίσης, ήταν ο ηγέτης μιας ομάδα που ήξερε να νικά, έχει μια σημαντική έννοια για τον καθένα. Τώρα πρέπει να μάθουμε τι ο Conte θέλει από εμάς και ελπίζουμε να μπορέσουμε να βρούμε το σωστό πνεύμα για να αλλάξει κατεύθυνση. Θέλουμε να διαδραματίσουμε σημαντικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Πρώτη επίπτωση του Conte στην ομάδα υπήρξε πολύ θετική: είναι που δείχνει την πεποίθησή στις ιδέες του και είναι καλά προετοιμασμένος. Φυσικά, ωστόσο λείπουν ακόμη πολλά να εφαρμόσει πλήρως τις τεχνικές του, με το χρόνο και τα παιχνίδια μπορούμε να βελτιωθούμε. Η άμυνα; Ο προπονητής μας ξέρει ότι είναι πολύ σημαντικό και σε κάθε περίπτωση δεν νομίζω ότι θέλει να δει τους παίκτες που παραμένουν ακριβώς μπροστά. "

Ο Κιελίνι απευθύνεται στη συνέχεια στις εξελίξεις στο μεταγραφικό παζάρι, από τους παίκτες που έχουν ήδη φτάσει και σε εκείνους που ακούγονται ως πιθανές νέες μεταγραφές:

«Δύο σημαντικοί παίκτες έχουν ενταχθεί στην άμυνα (Lichtsteiner και Ziegler) οι οποίοι γνωρίζουν ήδη το ιταλικό πρωτάθλημα, Επομένως δεν θα χρειαστεί χρόνο για να προσαρμοστούν, στην άμυνα όλα είναι στη θέση τους, εκτός αν ο Sorensen πηγαίνει αλλού να αποκτήσει εμπειρία, δεν νομίζω ότι θα υπάρξουν νέες αφίξεις. Giuseppe Rossi; Τον γνωρίζω, αλλά αν μιλάμε γι 'αυτόν δεν θα ήταν δίκαιο για τους συμπαίκτες μου, που είναι ήδη εδώ. Έχω σκεφτεί για την αναχώρηση; Όχι, ποτέ. Στη διάρκεια των διακοπών μου έχω κόψει εντελώς τον εαυτό μου μακριά από τα πάντα και αυτό με βοήθησε για να απαλλαγούμε από την απογοήτευση από τα τελευταία δύο χρόνια. Θα ήθελα επίσης να πω ότι η αγάπη φαίνεται από τους οπαδούς κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών, μου έχει δώσει μια επιπλέον ώθηση. Εγώ δεν το περίμενα και αυτό με εξέπληξε ευχάριστα. "

Τέλος, όσον αφορά το ζήτημα του Scudetto 2006, ο Giorgio περιμένει υπομονετικά για τις εξελίξεις:

«Θα περιμένουμε ως τη Δευτέρα. Η απόφαση αναμένεται στις 18, ως εκ τούτου είναι πρόωρο να μιλήσω γι 'αυτό τώρα. Είναι όλα στον αέρα αυτή τη στιγμή και ίσως οι φήμες δεν θα επιβεβαιωθούν. Ο πρόεδρος έχει ήδη εκφράσει τα συναισθήματά του τις τελευταίες ημέρες και είμαστε απόλυτα μαζί του. "

Δεν υπάρχουν σχόλια: