JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Juventus: προχωράμε στα διοικητικά δικαστήρια και αποτιμούμε την προκληθείσα οικονομική ζημία.


Μετά την επισημοποίηση της απόφασης της Ομοσπονδίας να απορρίψει το υπόμνημα της Juventus αποφασίζοντας να μην παρέμβει για την ανάκληση του scudetto 2006 από την Inter, η Juventus εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:


"Η έκβαση του σημερινού Ομοσπονδιακού Συμβουλίου επιβεβαιώνει την απόλυτη ανισοτιμία μεταχείρισης για ανάλογες καταστάσεις.
Το υπόμνημα που παρουσιάστηκε προ 14 μηνών από τη Juventus επέτρεψε μια εμβάθυνση, την οποία δυστυχώς δεν ακολούθησε καμιά ανάληψη ευθύνης από πλευράς των αθλητικών οργανισμών που αντίθετα απεκδύθηκαν του πολιτικού τους ρόλου διακυβέρνησης. Είναι απολύτως προφανές πως, για προστασία των εκατομμυρίων φιλάθλων της, των μετόχων της και των υπαλλήλων της, η Juventus οφείλει να προχωρήσει στη δέουσα επιβεβαίωση των γεγονότων και στην αναζήτηση της ίσης μεταχείρισης.

Ο σύλλογος έδωσε στο μεταξύ εντολή στους νομικούς της να εντοπίσουν τα καλύτερα εργαλεία προστασίας της στο πλαίσιο της διοικητικής και διεθνούς δικαιοσύνης. Παράλληλα, το management της και οι νομικοί προχωρούν στην αποτίμηση των οικονομικών ζημιών που τέτοιου είδους συμπεριφορές μπορεί να προκάλεσαν. Αφ' ης στιγμής η σημερινή απόφαση βρίσκεται μακρά από την αποκατάσταση της ισότητας και δικαιοσύνης, η Juventus σκοπεύει να αναδείξει σε κάθε αρμόδια έδρα τους διεθνώς εφαρμοστέους κανόνες".

Δεν υπάρχουν σχόλια: