JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Κόντε: "Καλή ομάδα η Λιόν, εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας"

Βάσεις πρόκρισης από το πρώτο ματς θέλει ο Αντόνιο Κόντε για την Γιουβέντους κόντρα στη Λιόν, τονίζοντας ότι νιώθει υπερήφανος επειδή είναι η μόνη ιταλική ομάδα που συνεχίζει στην Ευρώπη.
Οι «μπιανκονέρι» θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης στον ημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ παίρνοντας αποτέλεσμα στο «Ζερλάν» την Πέμπτη και ο προπονητής περιμένει από τους παίκτες του καλύτερη εμφάνιση από αυτή κόντρα στη Νάπολι.

«Η Λιόν είναι μια καλή ομάδα με καλούς παίκτες και η πιο επικίνδυνη γραμμή της είναι η επιθετική με τον Γκομίς και τον Λακαζέτ. Εχουν δυνατά σημεία αλλά έχουν και αδύνατα και εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας την Πέμπτη, γνωρίζοντας ότι το πρώτο παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό σε ό,τι αφορά την υπόθεση-πρόκριση» είπε ο Κόντε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην παρουσία της Γιουβέντους στην Ευρώπη ως μόνη ιταλική ομάδα αυτή την στιγμή.

«Το γεγονός ότι συμβαίνει αυτό για δεύτερη σερί χρονιά σίγουρα μας κάνει υπερήφανους και θέλουμε να δώσουμε γενικά χαρά στο ιταλικό ποδόσφαιρο. Ξέρουμε, βέβαια, ότι υπάρχουν δυσκολίες που θα πρέπει να ξεπεράσουμε για να φτάσουμε ως το τέλος αλλά είμαστε συγκεντρωμένοι στην αποστολή μας. Οπως είπα και πριν, το πρώτο ματς είναι πολύ σημαντικό».

Από εκεί και πέρα, ο προπονητής της Γιουβέντους μίλησε και για την ήττα από τη Νάπολι, λέγοντας σχετικά: «Νομίζω ότι μια ήττα όπως αυτή μπορεί να θεωρηθεί και σχετικά φυσιολογική όταν μια ομάδα προέρχεται από ένα μεγάλο σερί νικών και ο βαθμός συγκέντρωσης πέφτει λίγο. Εύχομαι, πάντως, αυτή η ήττα να λειτουργήσει σωστά ώστε να κάνουμε ένα καλό σπριντ ως το τέλος της σεζόν. Περιμένω μια σπουδαία εμφάνιση από όλους τους παίκτες μου αύριο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: