JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Η Γιουβέντους αναγεννήθηκε μέσα από της στάχτες της.

ΛΑΠΟ ΕΛΚΑΝ
Μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε πρόσφατα ο Λάπο Ελκαν στο Euronews, στην οποία μεταξύ άλλων μίλησε και για τη Γιουβέντους.
Οι ερωτήσεις που του έθεσε η δημοσιογράφος είχαν να κάνουν βασικά με το φιλμ που αφορά στην ιστορία του συλλόγου με τίτλο «Black and White Stripes: The Juventus Story» και το αν το σκάνδαλο «Καλτσιόπολις» επηρέασε τη σχέση της οικογένειας Ανιέλι με το σύλλογο.
Ας δούμε αναλυτικά τι απάντησε ο εγγονός του Τζιάνι Ανιέλι…

- Ποδόσφαιρο. Συμμετέχετε σε ένα ντοκιμαντέρ για την οικογενειακή ομάδα της Γιουβέντους. Μιλήστε μου λίγο γι’ αυτό. Πρόκειται για μία ρεαλιστική αποτύπωση της πραγματικότητας ή μία ρομαντική εκδοχή της ιστορίας της ομάδας;

Πρώτον και κύριον. Η Γιουβέντους είναι μία ομάδα, που ήταν μέρος της κληρονομιάς μιας οικογένειας για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Θα έλεγα για περισσότερα από 100 χρόνια. Το ντοκιμαντέρ αυτό θα αναδείξει πτυχές της αθλητικής ιστορίας, στιγμές ευτυχίας και λύπης, νίκες… θανάτους. Θα περιέχει τα πάντα.

- Θα θίξει όσα έχουν γίνει εκτός αγωνιστικού χώρου, όπως τα στημένα παιχνίδια; Η οικογένειά σας έχει επανεξετάσει ποτέ τη σχέση με τη Γιουβέντους, όταν η ομάδα ενεπλάκη σε όλα αυτά τα σκάνδαλα;

Πιστεύω ότι πρέπει να δείτε το ντοκιμαντέρ. Αν προσέξετε τι έχει βγει προς τα έξω στα ΜΜΕ και τις ειδήσεις, θα δείτε ξεκάθαρα, ότι η Γιουβέντους δεν είχε την ίδια εμπλοκή σε σχέση με άλλες ομάδες. Η Γιουβέντους σε αντίθεση με άλλους συλλόγους, αναγεννήθηκε σαν φοίνικας από τις στάχτες του.

Η αφίσα του ντοκιμαντέρ


Το επίσημο σάιτ του ντοκιμαντέρ

Δείτε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ

Η συνέντευξη έγινε στο πλαίσιο της εκπομπής «The Global Conversation» και όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να τη διαβάσετε και να τη δείτε ολόκληρη εδώ.


- See more at: http://www.tifosi.gr/serie-a/o-λάπο-το-καλτσιόπολι-και-το-φιλμ-για/#sthash.UmbHFh79.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: