JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Μαρκίσιο: "Πολύ σημαντικό το αυριανό ματς"

Στη σημασία που έχει για την Γιουβέντους ο αγώνας με την Λιόν και γενικά το Γιουρόπα Λιγκ, αναφέρθηκε ο Κλαούντιο ΜαρκίσιοΟ διεθνής Ιταλός άσσος ήταν αυτός που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές των «μπιανκονέρι» στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης και ξεκαθάρισε από την αρχή ότι μόνο αδιαφορία δεν υπάρχει.

«Για εμάς είναι ένα παιχνίδι που μετράει πολύ καθώς είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε καλό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς. Δεν έχουμε προλάβει, λόγω των συνεχόμενων αγώνων κάθε τρεις μέρες και των απουσιών, να προετοιμαστούμε όπως θα θέλαμε αλλά ξέρουμε ότι η Λιόν είναι μια καλή ομάδα και θα πρέπει να προσέξουμε παίκτες όπως ο Λακαζέτ, που μπορεί να κάνει τη ζημιά στις αντεπιθέσεις» είπε ο Μαρκίσιο, ο οποίος στη συνέχεια απάντησε σε όσους πανηγύρισαν υπερβολικά -όπως πιστεύουν στη Γιουβέντους- για την ήττα στη Νάπολι.

«Κάναμε μια άσχημη εμφάνιση και έχουμε τώρα την ευκαιρία να το διορθώσουμε αυτό με μια καλή κόντρα στην Λιόν. Για να είμαι ειλικρινής μας έχουν ενοχλήσει λίγο κάποιες αναλύσεις και κάποια άρθρα που γράφτηκαν μετά την ήττα στη Νάπολι. Να διαβάζουμε και να ακούμε ότι η Γιούβε είναι σε κρίση επειδή έκανε μια ήττα μετά από 22 αγωνιστικές είναι κάπως… Διαβάσαμε, επίσης, ένα άρθρο που έλεγε ότι φτάνει η ώρα που θα τελειώσει η τυραννία της Γιουβέντους… Εμείς βλέπουμε ότι οι άλλες ομάδες κάθε χρόνο ξοδεύουν πολλά λεφτά για να βελτιωθούν, βελτιώνονται και τελικά εμείς κάθε χρόνο παίρνουμε περισσότερους βαθμούς από ό,τι τον προηγούμενο».

Οσο για την δήλωση του Ζοσέ Μουρίνιο για το Γιουρόπα Λιγκ, ο Μαρκίσιο δεν ήθελε να ασχοληθεί ιδιαίτερα, λέγοντας ότι «δε με ενδιαφέρουν πολύ τα όσα λέει. Ξεκινήσαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, θέλαμε να δώσουμε συνέχεια στην περσινή παρουσία μας αλλά δεν τα καταφέραμε και τώρα είμαστε στο Γιουρόπα Λιγκ και θέλουμε να φτάσουμε ως το τέλος. Οχι μόνο επειδή ο τελικός γίνεται στο Τορίνο. Από εκεί και πέρα, ο καθένας είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: