JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Κόντε: "Δεν υπάρχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης, η ομάδα δουλεύει σκληρά"

Ο Αντόνιο Κόντε δεν είχε λόγο να μην είναι ικανοποιημένος μετά τη νίκη της Γιουβέντους στη Γαλλία και ειδικά μετά την βελτίωση στο δεύτερο ημίχρονο.
Ο προπονητής της Γιουβέντους ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου την παραμονή του αγώνα αν υπάρχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης και μετά το τέλος του αγώνα στο «Ζερλάν» άρχισε τις δηλώσεις του από αυτό το θέμα.

«Το έλεγα και τις προηγούμενες μέρες ότι δεν ανησυχώ καθόλου γι’ αυτό το θέμα. Είδατε ότι σήμερα ανεβάσαμε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο, όπως έγινε και στους αγώνες με τη Φιορεντίνα και τη Νάπολι. Αυτή η ομάδα έχει δουλέψει σκληρά και καλά, παρά τους συνεχείς αγώνες» είπε ο Κόντε.

Στη συνέχεια έκανε μια ανάλυση του αγώνα λέγοντας: «Ηταν δύσκολο ματς καθώς η Λιόν είχε ως στόχο να μην μας αφήσει να παίξουμε και γι’ αυτό μάρκαραν με μαν του μαν σε όλο το γήπεδο. Σε τέτοιες περιπτώσεις περιμένεις να πάει καλά το ένας με έναν ή να βγάλεις έναν αυτοματισμό. Αναμενόμενα, βέβαια, η Λιόν κουράστηκε στο δεύτερο ημίχρονο και κυκλοφορήσαμε καλύτερα την μπάλα, δημιουργώντας φάσεις για γκολ. Η νίκη είναι το δίκαιο αποτέλεσμα αλλά ξέρουμε ότι ακόμη δεν καταφέραμε τίποτα καθώς υπάρχει και το δεύτερο παιχνίδι».

Από εκεί και πέρα, ο Κόντε είπε για τον Τέβες ότι «δεν είναι κάτι σοβαρό, ένιωσε μια ενόχληση στον προσαγωγό όπως και στον αγώνα με την Πάρμα και αποφασίσαμε να μην πάρουμε κάποιο ανόητο ρίσκο» και στη συνέχεια δήλωσε απολύτως ικανοποιημένος από τους Βούτσινς-Τζοβίνκο και ειδικά τον δεύτερο: «Είμαι χαρούμενος επειδή τα πήγαν καλά οι Τέβες-Οσβάλντο αλλά ξαναβρίσκουμε και τον Μίρκο, ο οποίος πάντως δεν έχει ακόμη 70 λεπτά στα πόδια του. Όσο για τον Τζοβίνκο, ο οποίος κατά τη γνώμη μου έχει εκπληκτικές ικανότητες, δεν υπάρχουν δυστυχώς πολλοί που να τον αποθεώνουν. Αυτό που πρέπει να κάνει ο Σεμπάστιαν είναι να πιστέψει στον εαυτό του και να καταλάβει ότι μπορεί να κάνει και στη Γιουβέντους καλά πράγματα, όπως έκανε στην Πάρμα».

Τέλος, ο προπονητής των «μπιανκονέρι» δεν θέλησε να σχολιάσει τους πανηγυρισμούς της Νάπολι για τη νίκη της Κυριακής, αν και το πέταξε το καρφί του με τρόπο.
«Εγώ ασχολούμαι με την ομάδα μου. Οι παίκτες της Γιουβέντους πρέπει να είναι χαρούμενοι όταν βλέπουν τέτοιους πανηγυρισμούς γιατί αυτό σημαίνει ότι όποτε χάνουμε αποτελεί μεγάλη είδηση. Αυτός είναι λόγος για να είμαστε υπερήφανοι, όπως και όλα όσα πετυχαίνουμε σε αυτή την τριετία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: