JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Λιόν-Γιουβέντους 0-1, επαγγελματική νίκη στο Ζερλάν.

Πολύ μέτρια εμφανίστηκε η Γιουβέντους χωρίς να καταφέρει τίποτα στο πρώτο μέρος (μόλις μια ευκαιρία με τον Τέβεζ) και πήγε στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-0. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως  ανέβασε λίγο την απόδοση της έχασε κάποιες ευκαιρίες και τελικά στο 85' άνοιξε το σκορ με τον Μπονούτσι με κοντινό πλάσε γράφοντας το 0-1.Έτσι πήρε προβάδισμα πρόκρισης με την επαγγελματική νίκη που πήρε στο Ζερλάν κάνοντας πιο απλό τον επαναληπτικό στο Juventus Stadium και πλέον είναι με το ένα πόδι στους "4" του θεσμού.

Ήταν κάτι που πολλοί περίμεναν ότι, μετά την οριακή πρόκριση κόντρα στην Φιορεντίνα, η ομάδα του Αντόνιο Κόντε θα είχε πιο εύκολο έργο με αντίπαλο την Λιόν και τελικά έγινε έτσι αφού οι παίκτες του Ρεμί Γκαρντ δεν μπόρεσαν να κάνουν δώρο στον προπονητή τους ένα αποτέλεσμα που να τους κρατά στη μάχη της πρόκρισης. Οι Μπιανκονέρι ήταν η καλύτερη ομάδα και παρότι άργησαν, πήραν την πολύτιμη νίκη που τους φέρνει με το 1,5 πόδι στους «4» του Europa League. Τα 700 ματς στην καριέρα του έφτασε ο Μπουφόν, τραυματίας αποχώρησε ο Τέβες, εντυπωσίασε ο Τζιοβίνκο, που πέρασε αλλαγή και ανέβασε μία ταχύτητα τους Bianconeri.



Οι «μπιανκονέρι» ήθελαν να βάλουν από το πρώτο ματς βάσεις πρόκρισης και πλησίασαν στο γκολ στο 6’ με την κεφαλιά του Τέβες που έφυγε λίγο άουτ. Η συνέχεια, πάντως, δεν ήταν το ίδιο καλή για την ομάδα του Αντόνιο Κόντε καθώς μπορεί να έλεγχε την κατάσταση αλλά δεν κατάφερνε να απειλήσει την αντίπαλη εστία.

Όσο για την Λιόν, που έπαιζε επιφυλακτικά καθώς έδειχνε να έχει ως πρώτο στόχο το να μην δεχθεί γκολ, απείλησε σε δύο περιπτώσεις στο 26’ αλλά αρχικά ο Μπουφόν σταμάτησε τονΜαλμπράν και λίγα δευτερόλεπτα μετά ο Μπριάν έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στις δύο φάσεις των Γάλλων η Γιουβέντους απάντησε με μια έξυπνη μπαλιά του Πίρλο για τον Τέβες, ο οποίος δεν κατάφερε να τσιμπήσει την μπάλα όσο θα ήθελε ώστε να την στείλει στα δίχτυα του Λόπες. Φυσιολογικό, επομένως, το 0-0 στο ημίχρονο καθώς οι «μπιανκονέρι» δεν είχαν βρει ρυθμό και η Λιόν, από την άλλη πλευρά, μάλλον ήταν ικανοποιημένη από το πώς κυλούσε το ματς.

Στο δεύτερο μέρος οι Γάλλοι μπήκαν καλύτερα και ξεσήκωσαν τους οπαδούς τους κερδίζοντας συνεχόμενα κόρνερ και φάουλ, χωρίς όμως να κερδίσουν κάτι από αυτά. Η Γιουβέντους δεν πατούσε καλά και το γεγονός ότι ο Τέβες ζήτησε αλλαγή αποτέλεσε έξτρα πρόβλημα για τον Κόντε, ο οποίος πέρασε στο ματς τον Βούτσινιτς και στο 62’ έβγαλε τον αρνητικό Οσβάλντο για να βάλει τον Τζοβίνκο. Η είσοδος του Ιταλού ήταν και αυτή που έκανε την διαφορά τελικά καθώς οι «μπιανκονέρι» έγιναν πιο απειλητικοί από εκείνο το σημείο.

Οι Τορινέζοι πήραν τον πλήρη έλεγχο, ανέβασαν την απόδοση τους κλείνοντας στο μισό γήπεδο την Λιόν και έψαξαν το γκολ που θα έκανε, θεωρητικά, πιο εύκολα τα πράγματα για την ρεβάνς.
Ο Βούτσινιτς μπορούσε να το βάλει στο 84’ αλλά… κατάφερε να το χάσει από κοντά, για να σκοράρει τελικά ο Μπονούτσι στο 85’… Κόρνερ του Πίρλο με πάσα, ο Πογκμπά σούταρε από κοντά, η μπάλα κόντραρε και ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός με σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Λόπες για το 0-1, που φέρνει τη Γιουβέντους αγκαλιά με την πρόκριση στους ημιτελικούς.



OLYMPIQUE LYONNAIS-JUVENTUS 0-1
RETI: Bonucci 85'
OLYMPIQUE LYONNAIS
Lopes; Tolisso, B. Koné, Umtiti, Bedimo; Ferri, Gonalons;  Malbranque (41' st Fekir), Lacazette (30' st Gomis), Mvuemba, Briand (44' st Njié)
A disposizione: Vercoutre, Zeffane, Sarr, Danic, Njié
Allenatore: Garde
JUVENTUS
Buffon; Caceres, Bonucci, Chiellini; Isla (33' st Lichtsteiner), Pogba, Pirlo, Marchisio, Asamoah; Tevez (10' st Vucinic), Osvaldo (17' st Giovinco)
A disposizione: Sorati, Peluso, Padoin, Llorente
Allenatore:
ARBITRO: Collum (SCO)
ASSISITENTI: Cryans (SCO), Conquer (SCO)
QUARTO UFFICIALE:
 Harris (SCO)
ARBITRI D'AREA
: Madden (SCO), Beaton (SCO)

AMMONITI: 42' pt Tolisso, 23' st Lopes, 23' st Giovinco, 47' st Vucinic

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΡΥΘΜΟΣ ΤΗΣ.
Ο ΣΕΜΠΑ ΣΕ 4-3-3 (ΧΩΡΙΣ ΠΙΡΛΟ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΜΕΣΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ) ΘΑ ΣΠΕΡΝΕΙ!!

ΥΓ. ΑΥΤΟΣ Ο ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ Ο ΤΣΩΧΟΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΖΗΤΑΓΕ ΑΛΛΑΓΗ Ο ΤΕΒΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

Ο Τεβες επαθε σοβαρη ζημια ??

billaras είπε...

Σύμφωνα με αυτά που γράφουν οι Ιταλοί,όχι φίλε μου δεν έχει κάτι σοβαρό,αλλά αύριο θα γνωρίζουμε σίγουρα.

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστω πολυ bilara ...