JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Οσβάλντο: "Δίνω πάντα το μάξιμουμ στο γήπεδο"

Σίγουρος για τον εαυτό του είναι ο Πάμπλο Ντανιέλ Οσβάλντο, που πέταξε και την μπηχτή του για τις Ρόμα και Νάπολι. Ο επιθετικός της Γιουβέντους ήταν βασικός στον αγώνα με την Λιόναλλά αντικαταστάθηκε στο 62’ καθώς η απόδοση του δεν ικανοποίησε τον Αντόνιο Κόντε.

Το γεγονός ότι είναι δανεικός με οψιόν αγοράς σημαίνει ότι ο Οσβάλντο θα πρέπει να αποδείξει ότι αξίζει να τον κρατήσει στο ρόστερ της η Γιούβε και ο ίδιος πιστεύει ότι αυτό θα γίνει, αν κρίνουμε από το tweet μετά το ματς στο «Ζερλάν». Το μήνυμα του, πάντως, έγινε θέμα στα ιταλικά ΜΜΕ καθώς ο Οσβάλντο δεν αναφέρθηκε μόνο στον εαυτό του αλλά ασχολήθηκε και με τηνΡόμα, πρώην ομάδα του, από την οποία δεν έφυγε με καλό τρόπο το περασμένο καλοκαίρι.

«Δίνω πάντα το μάξιμουμ στο γήπεδο, παλεύω για την κάθε μπάλα σαν να είναι η τελευταία και τα γκολ θα έρθουν επειδή είμαι δυνατός» έγραψε στο πρώτο του μήνυμα ο Οσβάλντο και ακολούθησε το δεύτερο: «Και όλοι αυτοί που δεν πιστεύουν σε μένα θα πρέπει να το βουλώσουν, συμπεριλαμβανομένων και των… κουκουβάγιων που είναι πίσω μας και μακριά μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: