JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Η κατάκτηση του Europa League ανεβάζει τον Κόντε επίπεδο.

Ενας ευρωπαϊκός τίτλος είναι ένας… ευρωπαϊκός τίτλος, ακόμη κι αν πρόκειται για το κύπελλο ΟΥΕΦΑ, τωρινό Γιουρόπα Λιγκ. Η Γιουβέντους ρίχνεται σε λίγες ώρες στην πρώτη μάχη με τη Λιόν με φόντο το εισιτήριο για τον ημιτελικό της διοργάνωσης.

Μια διοργάνωση που θα κάνει φινάλε στο Τορίνο, είναι-δεν είναι εκεί η «Κυρία». Μια πιθανή κατάκτηση από πλευράς «μπιανκονέρι» δε θα τους κάνει μεγαλύτερη ομάδα στο ευρωπαϊκό στερέωμα. Αυτό είναι σίγουρο. Θα ανεβάσει όμως επίπεδο τον Αντόνιο Κόντε.
Παρά τις δύο κατακτήσεις του σκουντέτο, μπορεί και τρίτη σερί αφού η ομάδα του έχει μια ικανοποιητική διαφορά από τη δεύτερη Ρόμα, ο προπονητής της Γιουβέντους βρίσκεται ακόμη στο στάδιο που «χτίζει» το όνομά του. Βρίσκεται στο στάδιο που φτιάχνει την καριέρα του στους πάγκους. Δύο σεζόν στην Ευρώπη δεν κατάφερε και πολλά και μάλλον πέρσι ήταν καλύτερα από φέτος.

Πέρασε στους «16» του θεσμού και αποκλείστηκε από την Μπάγερν Μονάχου. Ήταν το αουτσάιντερ. Πριν λίγους μήνες, επέστρεψε από την Κωνσταντινούπολη αποκλεισμένος από τη Γαλατασαράι. Τότε ήταν το φαβορί. Και συνέχισαν, αυτός και η ομάδα του, στο Γιουρόπα Λιγκ.
Ο Κόντε έχει δείξει αυτά τα τρία χρόνια πως θέλει να γίνει ένας προπονητής καριέρας. Δεν είναι περαστικός από τους πάγκους, ούτε κοουτσάρει τη Γιουβέντους επειδή είναι απλά οπαδός της. Ως επαγγελματίας προπονητής, οι βλέψεις του είναι μακρινές. Το Γιουρόπα Λιγκ είναι το πρώτο στάδιο για να ξεφύγει από τα σύνορα του Καμπιονάτο.

Για να φτιάξει το όνομά του… Αν τα καταφέρει, θα περπατάει πιο άνετος στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Αν όχι, θα είναι πρώτος μάγκας -μόνο- στην Ιταλία. Στο χέρι του και στο μυαλό του είναι…

Δεν υπάρχουν σχόλια: