JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Μαρότα: "Δεν πωλείται ο Πογκμπά, η Νάπολι συμπεριφέρθηκε σαν μικρή επαρχιακή ομάδα".

Αν και η Γιουβέντους είχε την Πέμπτη ένα σημαντικό ευρωπαϊκό παιχνίδι, ο Μπέπε Μαρότα ρωτήθηκε και σχολίασε τον τρόπο με τον οποίο πανηγύρισε η Νάπολι τη νίκη επί της Γιουβέντους και τόνισε ότι ο Πολ Πογκμπά δεν πωλείται.

Τα πνεύματα άναψαν ανάμεσα σε Ναπολιτάνους και Γιουβεντίνους μετά τον αγώνα του «Σαν Πάολο», με τους Ράφα ΜπενίτεθΑουρέλιο Ντε Λαουρέντις και Αντόνιο Κόντε να ανταλλάσσουν απόψεις για το πόσα λεφτά ξοδεύει η κάθε ομάδα ενώ από την πλευρά των «παρτενοπέι» υποστήριξαν ότι οι 17 βαθμοί διαφοράς στη βαθμολογία δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματική διαφορά των δύο ομάδων.

Ολα αυτά, όπως φαίνεται, δεν άρεσαν στον Μαρότα, ο οποίος μίλησε στην ιταλική τηλεόραση πριν την έναρξη του αγώνα με την Λιόν και όταν ρωτήθηκε για τους πανηγυρισμούς της Νάπολι, σχολίασε με τρόπο που μάλλον δεν θα ικανοποιήσει τον Ντε Λαουρέντις.

«Για να είμαι ειλικρινής ενοχληθήκαμε λίγο από την υπερβολική ευφορία της Νάπολι, η οποία στο κάτω-κάτω νίκησε ένα ματς πρωταθλήματος που αξίζει τρεις βαθμούς. Συμπεριφέρθηκαν σαν αυτές τις μικρές επαρχιακές ομάδες που τρελαίνονται από ευτυχία όταν νικήσουν μια μεγάλη ομάδα και αυτό θεωρώ ότι δεν αρμόζει στη Νάπολι» είπε ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους, ο οποίος μίλησε και για το γεγονός ότι ο πρόεδρος της Πάρι Σεν Ζερμέν είπε ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τον Πογκμπά.

«Δεν είχαμε καμία επαφή με την Παρί και δεν σκοπεύουμε να τον πουλήσουμε. Ο Πολ πρέπει να συνεχίσει να ωριμάζει στο περιβάλλον της Γιουβέντους, όπου αισθάνεται μια χαρά. Δεν έχουμε καμία πρόθεση να τον χάσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: