JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

GRUPPO GRECO...ONLY IN GREECE.


Λοιπόν διάβασα σήμερα στην επίσημη ιστοσελίδα της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Γιουβέντους πως προέκυψε θέμα από κάποιους να γίνει και δεύτερο Club στην Ελλάδα.

Θα ήθελα να είμαι σαφής και κατηγορηματικός επί αυτού του θέματος, την Γιουβέντους στην Ελλάδα την εκπροσωπεί από το 2005 το Gruppo Greco και μόνον αυτό, ποτέ μα ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι θα υπήρχαν κάποιοι που θα ήθελαν να κάνουν ακόμα ένα club της ομάδας μας στην χώρα μας ( υπάρχει άραγε τόσος χώρος και τόσος φίλαθλος κόσμος που είναι αναγκαίο να γίνει κι άλλο club? ), και μένω έκπληκτος με αυτό που έμαθα διαβάζοντας το σχετικό άρθρο στην σελίδα της Λέσχης, ρε ‘σεις πάτε καλά, νομίζετε πως είναι τόσο εύκολο να κάνεις ένα ακόμα club, για ρωτήστε πρώτα και μετά τα λέμε, μάθετε επιτέλους να λειτουργείται συλλογικά και όχι ο καθένας για την πάρτι του, με μόνο γνώμονα την υστεροφημία σας, εγώ το μόνο που θέλω να πω και να τελειώσει εδώ το θέμα είναι αυτό που λέω και στην εκπομπή μου στο ραδιόφωνο, όλοι μέλη της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Γιουβέντους για να έχουμε δυνατή φωνή στην Ιταλία, αν πάλι θέλετε να κάνετε δικό σας club καλή τύχη αλλά να ξέρετε ότι δεν θα σας ακολουθήσουμε, για μένα η Γιούβε εκπροσωπείται στην Ελλάδα μόνο από το Gruppo Greco.

Αυτά τα λίγα είχα να πω, τώρα αν κάποιοι θέλουν να διαχωρίσουν τη θέση τους από το Gruppo Greco, Θα τους πω αυτό και μόνο, ΣΤΟ ΚΑΛΟ, ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΘΑΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΧΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ.

GRUPPO GRECO…LA JUVE SIAMO NOI…

Το άρθρο της Λέσχης για όσους θέλουν να το διαβάσουν : http://gruppogreco.blogspot.com/2011/07/blog-post_07.html?spref=fb

1 σχόλιο:

Stefanos K. είπε...

Konstantine me kalipses apolyta..pragmatika o monos logos gia na thelei kaneis na kanei neo club einai i ysterofimia tou..alitheia pou itan oloi aytoi stin arxi otan ayta ta atoma tolmisan kai ekanan to gruppo greco? Pou itan oloi aytoi otan alloi moxthousan na mas anagnorisoun oi italoi? Pou itan oloi aytoi otan kapoioi kathe mina plironan apo tin tzepi tous -tosa xronia - gia na iparxei to club? Pou itan oloi aytoi otan arketa atoma thelane eisitiria se derby? Anarotiemai an oloi aytoi exoun paei esto mia fora italia na doun ena agona..an exoun kanei pote ton kopo na graftoun sto gruppo greco..kai akoma pio apla..ean exoun paei pote na doun agwna..

Alitheia mia apli erotisi pros olous aytous..poios einai o logos na ginei allo club? Se ti diafwneite toso rizika oste na thelete kati tetoio?

En anamoni apantisis..