JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Moggi: "Γιούβε να πάρει Vidal, να δώσει άλλη μια ευκαιρία στον Amauri"


Ο Luciano Moggi μίλησε για τις φήμες που κυκλοφορούν για την μεταγραφική περίοδο στη στήλη «TMW». Μεταξύ των θεμάτων που ανέφερε, φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην είναι η τελευταία κινήσεις της Γιουβέντους: «Στη αγορά της Νότιας Αμερικής που προσβλέπει η Γιουβέντους, μπορεί να παίξει μόνο ο Arturo Vidal. Κατά τη γνώμη μου θα ήταν η ιδανική αγορά για τον μέσο της Γιουβέντους, γιατί ταιριάζει απόλυτα με την τακτική και τα χαρακτηριστικά του Αντρέα Πίρλο. Εάν ήταν στο χέρι μου, θα έλεγα να επικεντρωθεί σε αυτόν αντί να ψάχνει και να προσπαθεί για παίκτες όπως ο Lassana Diarra. Ακόμη για την επίθεση, δεν νομίζω ότι η Γιουβέντους είναι κατασκευασμένη τόσο άσχημα. Ο Amauri, μπορεί να προσφέρει πιο ευχάριστες νότες την επόμενη σεζόν, αν και μη αναμενόμενη. Με το παιχνίδι του, ο italobrasiliano θα παρουσιάσει τελικά την ικανότητά του να ζευγαρώσει τόσο καλά στην επίθεση της ομάδας και να τον βοηθήσει η εμπειρία του στην Πάρμα "

4 σχόλια:

Xristos είπε...

na parei vidal nai na dosei omos alli mia efkairia ston amauri oute kata dianoia

Κωνσταντινος είπε...

Συμφωνω απολυτα με Μοτζι,ο βινταλ ειναι ενας παρα πολυ καλος μεσος και μαζι με μελο και πιρλο νομιζω πως θα εχουμε ενα πολυ καλο κεντρο(η λεβερκουζεν ενδιαφερεται για το σισοκο οποτε θα εχουμε το προβαδισμα εναντι των αλλων ομαδων που τον διεκδικουν).
Για τον αμαουρι το εχω ξαναπει πως τον πιστευω και πως η γιουβε δεν πρεπει να ξοδεψει λεφτα για κανενα αλλο επιθετικο(αλλωστε απεδειξε την αξια του και με τη παρμα,το προβλημα του ειναι ψυχολογικο και τιποτα αλλο,γιατι προσοντα εχει πολλα).Ματρι,αμαουρι,κουα,ντελ πιερο ειμαστε πολυ καλα στην επιθεση,ας δωσουμε τα λεφτα σε χαφ και αμυντικους οπου θα πιασουν τοπο.Αληθεια αν παρουμε τον αγκουερο η το ροσι ποιον επιθετικο θα αφησουμε εκτος 11δας (ματρι,κουα,ντελ πιερο) ??
Δεν ειναι κριμα να μεινει καποιος απο τους παραπανω εκτος ?
Αλλωστε κανανε και οι τρεις πολυ καλη σεζον.Και δεν εβαλα και τον τονι που μαλλον θα μεινει..

Παναγιώτης είπε...

Η αγορά του Βιντάλ θα είναι τουλάχιστον εξαιρετική. Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή με πάθος και τσαμπουκά, θα έχει άψογη συνεργασία με τους Αντρέα και Μέλο. Από εκεί και πέρα όσων αφορά τον Αμάουρι δεν συμφωνώ. Ο άνθρωπος εδώ και 2,5 χρόνια ξύνει τα παπάρια του. Πάει να τρέξει, τον ακουμπάει κάποιος και γκρεμίζεται κάτω. Μιλάμε για έναν παίκτη επιπέδου Τριεστίνα. Για τον Θεό. Είμαστε Γιουβέντους! Να φύγει να πάει στο καλό να ησυχάσουμε...

Dima είπε...

re aristera tn hazar na paroume k dn theloume tpt allo