JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

O Conte έκανες δοκιμές το 4-2-4.


Ο Del Piero σκοράρει το πρώτο γκολ στον αγώνα, μπροστά σε 600 οπαδούς:
«Έχει ήδη καταστήσει σαφές το τι θέλει από εμάς "

Μάθημα πρώτο: Το σύστημα της Juve θα είναι το 4-2-4, δηλαδή, τα χαφ της θα γίνονται αυτόματα δύο επιθετικοί. "Λένε ότι αυτό το σύστημα δεν είναι εξαγώγιμο; Δεν ξέρω, απλά πιστεύω ότι είναι θέμα ισορροπίας. Επειδή χρησιμοποιείται στο ποδόσφαιρο », επαναλαμβάνει ο Αντόνιο Κόντε, δεδομένου ότι έχει επιλέξει να κατευθύνει την ομάδα του.

Μάθημα δεύτερο: πιέζουμε όσο το δυνατόν περισσότερο για να έχουν την μπάλα στα πόδια μας. Αρχές που έγιναν σαφείς από την αρχή, στην πρώτη προπόνηση στην Bardonecchia,

Ο τεχνικός της Γιουβέντους έδωσε το στίγμα για το δόγμα του και πως σκέφτεται την ομάδα για την νέα σεζόν : τέσσερις παίκτες για την άμυνα, δύο μέσους που θα μπορούν να κρατούν χαμηλά τη μπάλα, δυο πολύ καλά χαφ που θα κινούνται κατά μήκος των γραμμών στη μεσαία γραμμή, και δύο επιθετικούς. Αυτό είναι το σύστημα το 4-2-4 που έχει στο μυαλό του.

Μήνυμα κατανοητό: «Έχει ήδη κάνει σαφές σε όλους μας πως θέλει να παίζουμε», λέει ο Alessandro Matri το βράδυ, μιλώντας σε υποστηρικτές της ομάδας που συγκεντρώθηκαν μπροστά από το περίπτερο της Γιουβέντους.

"Έχω μια ιδέα για το ποδόσφαιρο – λέει ο Conte - ακόμη και αν πολλοί λένε ότι το εφαρμόζω κατά μη ισόρροπο τρόπο. Όμως, κοιτάζοντας τους αριθμούς, στη Σιένα είχαμε την καλύτερη άμυνα".

Για να συνθέσει την εκπαίδευση της ομάδας, που ακόμα δεν έχει όλα της τα όπλα, διότι ο προπονητής περιμένει και κάποιους παίκτες που θα έρθουν, μοίρασε τους ρόλους στους υπάρχοντες παίκτες της ομάδας, ώστε να μπορέσει να συσταθεί και να γίνει κατανοητό το νέο του σύστημα, έτσι οι ρόλοι των παικτών προς το παρόν θα είναι : οι Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini και Ziegler (ή De Ceglie) πίσω στην άμυνα, Marchisio ή Melo-Πίρλο στη μεσαία γραμμή, ο Krasic δεξιά, ο Pepe αριστερά, θα διασχίζουν όλο το γήπεδο, και μπροστά, έκανε εναλλαγές τα ζευγάρια Del Piero, Matri, Quagliarella, Amauri, Toni, Iaquinta για την επίθεση.

Στη συνέχεια, όμως, είναι επίσης κάτι που δεν παραμελεί ο Conte είναι η φυσική κατάσταση, "Στην προπόνηση που κάνει ο Conte είναι μια σφαγή", είπε στη Σιένα. «Έχω τις ιδέες μου, στη συνέχεια, όταν βλέπω, κάτι που μου αρέσει, το μελετώ." Θα μελετήσει επίσης, καθώς η εμπειρία με Πίρλο, αυτός που είχε ποτέ: «Είναι ένας παίκτης που μου αρέσει - και οι διάμεσοι μεταξύ των δύο θα ταίριαζε απόλυτα. Μου αρέσει αυτό το είδος μέσου, γιατί απαιτώ από την ομάδα μου να έχει την μπάλα. "

Οι 28 παίκτες που έχει μαζί του ο Κόντε στη Bardonecchia για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, με αλφαβητική σειρά (όπως τους ανακοίνωσε ο σύλλογος) είναι: Amauri, Barzagli, Bonucci, Buffon, Chiellini, De Ceglie, De Silvestro, Del Piero, Grygera, Iaquinta, Kirev, Krasic, Lichsteiner, Manninger, Marchisio, Marrone, Martinez, Matri, F.Melo, Motta, Pazienza, Pepe, Pirlo, Quagliarella, Sorensen, Storari, Toni, Ziegler

4 σχόλια:

Κωνσταντινος είπε...

Marchisio ή Melo-Πίρλο ?
Δεν νομιζω πως ο μαρκιζιο μπορει να παιζει μαζι με τον πιρλο οταν παιζουμε 4-4-2 και αυτο γιατι δεν ειναι τοσο καλος στο ανασταλτικο κομματι οσο ο βραζιλιανος.Οποτε μελο πιρλο(αλλαγη μαρκισιο) εκτος αν παιζουμε 4-5-1

Βοκάκιος είπε...

άρα ο μπαρτζάλι πάει φέτος για πάγκο αντι του μπονούτσι?

Stelios είπε...

aporw, pws 8a dwsei o pirlo ta treximata pou 8elei o conte sto xwro tou kentrou....

mike_bianconero είπε...

Ας μου εξηγησει καποιος σας παρακαλω επειδη ειμαι λιγο αγλαος.....Πως θα παιξαιτε κυριε Κοντε συστημα 4-2-4 και στα χαφ θα εχετε τον Πιρλο πως θα γινει αυτο?????Ειδικα οταν τα μπακ σου θα ειναι ο Λιχτσταινερ και Ζιγκλερ που ξεχναει να γυρισει????Πλακα μας κανεις???Το μονο σεναριο που βλεπω ειναι ναι φαει παγκο ο Πιρλο!