JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Pastorello : O Rossi μου θυμίζει Del Piero.


Ο Φεντέρικο Παστορέλο ρωτήθηκε για τις πιθανότητες της Γιουβέντους να αποκτήσει τον Ρόσι, άφησε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα και στην συνέχεια μίλησε για το παρόν των «μπιανκονέρι» με το πλέον χαρακτηριστικό τρόπο!

«Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Αλλά οφείλω να πω ότι δεν έχουμε κάτι επίσημο από την μεριά της Γιουβέντους. Για την Μπαρτσελόνα, είχα επαφές στο τέλος της σεζόν αλλά μετά οι εξελίξεις επιβραδύνθηκαν», τόνισε ο μάνατζερ του Ρόσι και στην συνέχεια ρωτήθηκε για το αν η Γιουβέντους καλύπτει τις προσδοκίες του πελάτη του.

«Το σημαντικό για τον Ρόσι είναι να πάει σε έναν κορυφαίο σύλλογο που θα τον υποδεχόταν θερμά. Αν δεν είναι top ομάδα, τότε θα μείνει στην Βιγιαρεάλ. Ο Ρόσι θα αξιολογήσει προσεκτικά τα πάντα καθώς γνωρίζει ότι η απόφαση για το που θα παίζει του χρόνου θα είναι καθοριστική για την καριέρα του. Η Γιουβέντους είναι μεγάλος σύλλογος, τόσο για την ιστορία της όσο και για τους διοικούντες και τις φιλοδοξίες. Είναι ξεκάθαρο ότι το παρόν την τιμωρεί καθώς δεν θα παίζει στην Ευρώπη, αλλά η εικόνα της παραμένει άθικτη. Θα έλεγα ότι είναι όμορφη γυναίκα που απλά χρειάζεται να πάει στο κομμωτήριο», ήταν τα λόγια του Παστορέλο!

Παράλληλα, ο μάνατζερ του Ρόσι έκανε σύγκριση του πελάτη του με τον Ντελ Πιέρο: «Πρόκειται για παίκτη που μου θυμίζει πολύ τον Ντελ Πιέρο όσον αφορά τις τεχνικές του ικανότητες και την θέση του στον αγωνιστικό χώρο. Είναι προφανώς γοητευμένος από την ιδέα να παίξει μαζί με του και θα μπορούσε να είναι ο διάδοχος του».

3 σχόλια:

Κωνσταντινος είπε...

Nομιζω πως αφου θελουμε τοσο απεγνωσμενα 1 ακομα επιθετικο(και δεν μπορω να καταλαβω το γιατι) θα ηταν καλυτερα να διναμε 30ε και να παιρναμε το ροσι απο το να δωσουμε 45 για αγκουερο.
Δεν νομιζω πως ο αργεντινος ειναι τοσο καλυτερος απο τον ιταλο απλα η ισπανοι εχουν καταλαβει ποσο απελπισμενα θελουμε το συγκεκριμενο παικτη και συνεχως ανεβαζουν τη τιμη του.Η γιουβεντους (μαροτα) θα επρεπε να κινηθει πιο συνετα στη περιπτωση του αργεντινου,αλλωστε δεν νομιζω πως υπαρχει καμια ομαδα τοσο ηλιθια ωστε να δωσει 45 εκ για το συγκεκριμενο παικτη.

Ανώνυμος είπε...

nai k mena mou ton 8umizei... einai italos k kontos! mexri ekei! eleos.....................................

Manos είπε...

teleutaia i juve (marota) exei deiksei oti einai ilithia k mporei na dwsei tosa lefta gia enan paikti pou einai perisotero paiktis psixologias para igetis