JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Και η Μίλαν ενδιαφέρεται για Μαρκίζιο.


Στη διεκδίκηση του Κλαούντιο Μαρκίζιο, για τον οποίο ενδιαφέρεται και η Ρόμα, μπήκε η Μίλαν στην προσπάθεια να καλύψει το κενό του Πίρλο.



Ο τελευταίος άφησε ύστερα από πολλά χρόνια το «Σαν Σίρο» και δημιούργησε κενό στον χώρο της μεσαίας γραμμής της Μίλαν, με τους πρωταθλητές να προσθέτουν στη λίστα των υποψήφιων αντικαταστατών και τον Μαρκίζιο.

Ο παίκτης της Γιουβέντους δεν συμπεριλαμβάνεται στις βασικές επιλογές του Αντόνιο Κόντε, καθώς ο προπονητής της Γιουβέντους θα στηριχθεί στους Πίρλο και Φελίπε Μέλο, ενώ έχει ζητήσει και την απόκτηση του Βιντάλ από τη Λεβερκούζεν. Επομένως, ο Μαρκίζιο βρίσκεται στη λίστα των παικτών υπό παραχώρηση και μένει να φανεί αν η Μίλαν μετουσιώσει σε πρόταση το ενδιαφέρον για το οποίο κάνει λόγο η Gazzetta dello Sport.

Για τον 25χρονο μέσο, πάντως, ήδη έχει ακουστεί το όνομα της Ρόμα, η οποία τον θέλει ως αντάλλαγμα σε πιθανή μεταγραφή του Βούτσινιτς στη Γιουβέντους.

5 σχόλια:

Juve-ntinos.!!! είπε...

Δεν νομίζω να είναι στους υπό παραχώρηση παίκτες και δεν το θέλω κιόλας να πω την αλήθεια, θα στεναχωρηθώ αν τον πουλήσουν και πόσο μάλλον αν τον δώσουν σε ανταγωνιστική ομάδα. Θα είναι μέγα λάθος αν γίνει κάτι τέτοιο.

Κωνσταντινος είπε...

Ειναι καλος παικτης φιλε μου αλλα δεν ειναι καλυτερος ουτε του μελο ουτε του βινταλ αν ερθει,εχουμε διωξει πολυ καλυτερους παικτες απο αυτον.Εγω νομιζω πως αν ερθει μια καλη προσφορα γυρω στα 20+ε θα ηταν καλο να τον δωσουμε,αλλωστε τοσα χρονια δεν εδειξε και τιποτα το ιδιαιτερο.Εγω προτιμω να φυγει αυτος αντι του Μελο,γιατι καποιος απο τους 2 + τον σισοκο θα φυγει.

Xristos είπε...

VRE DE GAMIESTAI RE MALAKES MILANEZOI POU THELETAI TON MARCHISIO? EDO EKLEISE TIN PORTA SE BARCELONA KAI REAL PRIN APO KATI MINES LOGO TOU OTI EINAI ARROSTOS JUVENTINOS APO MIKROS STIN MILAN THA ERTHEI?

yotaras είπε...

To αρρωστακι δεν παει πουθενα!

Παναγιώτης είπε...

Πρώτον είμαι της άποψης ότι δεν πρέπει να φύγει γιατί είναι από τους λίγους που νιώθουν τι φανέλα φοράνε.

Από εκεί και πέρα φίλε Κωνσταντίνε και να έρθει μία πρόταση για 20 χαρτιά όπως λες εμένα δε με λέει τίποτα, όταν σαν σύλλογος δεν μπορούμε να πείσουμε ΚΑΝΕΝΑΝ σοβαρό παίκτη να έρθει στο Τορίνο.

Όπως και να έχει θεωρώ ότι δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του από την ομάδα.