JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Χούλιγκαν βάζουν σε συναγερμό της Γαλλικές αρχές.

Υπάρχει ανησυχία στις γαλλικές δυνάμεις ασφαλείας ενόψει της άφιξης της Γιουβέντους. Το ξενοδοχείο που διάλεξε ο σύλλογος του Τορίνο είναι το Novotel Gerland, το οποίο όπως αναφέρει και το όνομά του βρίσκεται πολύ κοντά στο γήπεδο όπου την Πέμπτη το βράδυ θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας για τους «8» του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο συναγερμός «τέθηκε» κυρίως γιατί πηγές της αστυνομίες έκαναν γνωστό ότι την Κυριακή επί ευκαιρίας του ντέρμπι (το οποίο έχασε η Λιόν, 1-2) με την Σεντ Ετιέν εκατοντάδες οπαδοί των «λιονέ» προσπάθησαν να εισβάλουν στο ξενοδοχείο όπου είχαν καταλύσει οι φιλοξενούμενοι, σε περιοχή μακριά από το στάδιο «Ζερλάν». Επίθεση που ευτυχώς ματαιώθηκε από την έγκαιρη παρέμβαση των αστυνομικών, οι οποίοι είχαν παράλληλα προβλήματα γιατί ένας άλλος όχλος έβαλε στόχο το λεωφορείο που μετέφερε τους «πράσινους» στο γήπεδο.

Η αστυνομία τώρα αναγκάστηκε να παρέμβει αρκετές φορές. Και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης υπήρξαν διάφορες απόπειρες εισβολής στον αγωνιστικό χώρο από την μεριά των Ultrasτης Λιόν, οι οποίοι μόλις και μετά βίας συγκρατήθηκαν από τις Αρχές. Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν και ανακρίθηκαν στο αστυνομικό τμήμα για ρίψη αμβλύ αντικειμένων στους αστυνομικούς και για κατοχή άλλων επικίνδυνων για την σωματική ακεραιότητα.

Προκειμένου τώρα για την αποφυγή προβλημάτων το λεωφορείο των «Στεφανουά» ταξίδεψε υπό τη συνοδεία αστυνομικής δύναμης μέχρι το Σεντ Ετιέν, πόλη η οποία απέχει κάπου εξήντα χιλιόμετρα από τη Λιόν.

Να σημειώσουμε εδώ ότι το παιχνίδι ανάμεσα στους δύο γαλλικούς συλλόγους είναι τοπικό ντέρμπι, με πολύ μεγάλη αντιπαλότητα και μίσος ανάμεσα στις οργανωμένες εξέδρες, οι οποίες πολλάκις στο παρελθόν το έχουν σημαδέψει με επεισόδια και για αυτό το λόγο συγκεκριμένα ο αγώνας του πρώτου γύρου στο Σεντ Ετιέν διεξήχθη χωρίς την παρουσία οπαδών της Λιόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: