JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Μότζι: "Ο ένας είναι ευτυχισμένος με τα λίγα, ο άλλος με τίποτα, πάντα κερδίζει ο δεύτερος.

Στη… μάχη του Αντόνιο Κόντε με τους Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις και Ράφα Μπενίτεθ έπαιξε τον ρόλο του «διαιτητή» ο Λουτσιάνο Μότζι.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα στο «Σαν Πάολο» και τη νίκη των «παρτενοπέι» με 2-0 άνοιξε μια μεγάλη κουβέντα ανάμεσα στις δύο πλευρές. Οι Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις και Ράφα Μπενίτεθ είπαν ότι η Γιουβέντους παίρνει το πρωτάθλημα επειδή ξοδεύει πιο πολλά λεφτά από τη Νάπολι, με τον Κόντε να υποστηρίζει το αντίθετο. Ακρη δεν βρέθηκε και τελικά… ανέλαβε να δώσει την λύση -και παράλληλα την λήξη στο όλο θέμα- ο Λουτσιάνο Μότζι.

Εχοντας δουλέψει και στις δύο ομάδες και έχοντας δηλώσει οπαδός και των δύο, καθώς μένει μία στο Τορίνο και μία στη Νάπολη, ο «Lucky Luciano» πήρε θέση για το θέμα που προέκυψε.

«Ο Ντε Λαουρέντις μετά το τέλος του αγώνα ήταν γεμάτος χαρά, παρά το γεγονός ότι αυτή η νίκη δε θα αλλάξει τη ζωή της Νάπολι. Αν ο στόχος είναι να πιάσει την Ρόμα στη 2η θέση είναι σωστό να προσπαθήσει αλλά σχεδόν δεν υπάρχει ελπίδα. Υπάρχει αυτός που απολαμβάνει μία νίκη σαν να κατέκτησε το σκουντέτο και υπάρχει και εκείνος που κάνοντας μία ήττα χάνει πόντους στην προσπάθεια του να κάνει ρεκόρ αφού έχει κλειδώσει τον τίτλο. Αυτή είναι ουσιαστικά η διαφορά ανάμεσα σε Νάπολι και Γιουβέντους. Ενας είναι ικανοποιημένος με τα λίγα, ένας δεν είναι ικανοποιημένος με τίποτα. Στο τέλος νικάει πάντα ο δεύτερος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: