JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Μπουφόν: "Αν Ισπανία-Κροατία έρθουν 2-2, Ο κόσμος θα γελάσει;"


Ο Gigi Buffon προσπαθεί να δώσει κουράγιο στους συμπαίκτες του και ο ίδιος περιμένει την Δευτέρα να δει την αλήθεια. Η καθαρή νίκη της Ισπανίας επί της Ιρλανδίας του Trapattoni, αναγκάζει την Ιταλία να ελπίζει για ένα δίκαιο αποτέλεσμα μεταξύ των Ισπανών και των Κροατών. Εδώ είναι η σκέψη του τερματοφύλακα της Γιουβέντους και της εθνικής που συλλέγονται από την Tuttosport: 

"Εάν η Ισπανία και η Κροατία έρθουν ισόπαλες με 2-2, όλος ο κόσμος θα βάλει τα γέλια. Δεν πιστεύω όμως να συμβεί αυτό για έναν απλό λόγο. Η Ισπανία είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης και πρωταθλήτρια κόσμου και σίγουρα δεν θέλουν να τους θυμόμαστε για ένα τέτοιο πράγμα - λέει ο κίπερ της Γιουβέντους - Έτσι, δεν νομίζω να κάνει ότι έκαναν η Σουηδία και η Δανία που όμως ήταν δύο μέτριες ομάδες που είχαν ως μοναδικό στόχο να περάσουν στον επόμενο γύρο. Είμαι πεπεισμένος ότι Ισπανοί και Κροάτες θα παίξουν το παιχνίδι τους και θα τιμήσουν το Euro ... ".




Την ευθύνη για το γκολ που δέχθηκε η Ιταλία από την Κροατία πήρε ο άσος της Γιουβέντους, ο οποίος παραδέχθηκε ότι έχασε τον Μάτζουκιτς στη φάση του γκολ.

Ο Κιελίνι είπε μεταξύ άλλον: «Η μπαλιά ήταν μακρινή και ο Μάτζουκιτς την κατέβασε καλά και σκόραρε. Έπρεπε να τα είχα πάει καλύτερα» είπε ο κεντρικός αμυντικός της Σκουάντρα Ατζούρα στο Rai Sport και συνέχισε: «Δυστυχώς, σε αυτό το επίπεδο κάθε λάθος τιμωρείται. Γνωρίζαμε την Κροατία, ξέραμε ότι επιχειρούν πολλές σέντρες στην περιοχή και τους επιτρέψαμε να κάνουν πολύ λίγες, όμως η ομάδα οπισθοχώρησε και δεχθήκαμε μεγαλύτερη πίεση και τελικά εγώ βρέθηκα σε λάθος θέση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: