JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Πιο είναι το μέλλον των Martinez, Iaquinta, Borriello, Motta και Elia;


Οι δυο παίκτες της Γιούβε: ο Jorge Martinez, 29χρονος Ουρουγουάνος επιτελικός μέσος και ο Vincenzo Iaquinta, 33χρονος Ιταλός  επιθετικός, έχουν ουσιαστικά αποτύχει με την Τσεζένα κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν, και είναι έτοιμος να επιστρέψουν στο Τορίνο, όπου, προφανώς, δεν θα βρουν χώρο σε αυτή τη Γιούβε. Ο Iaquinta, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την ομάδα μέχρι τον Ιούνιο του 2013, δύσκολα θα μπορέσει να βρει ομάδα και όπως είναι τα πράγματα έως τώρα θα μείνει ένα χρόνο στη Juventus χωρίς να συμμετέχει στις εκδηλώσεις της ομάδας, όπως έγινε με το Γκρόσο, στη συνέχεια, θα αναζητήσει ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ ο Martinez που ήρθε στην Γιουβέντους από την Κατάνια το 2010 με αντάλλαγμα 12 εκατομμύρια ευρώ, αντιπροσωπεύει μια ακόμα πιο δύσκολη περίπτωση για να διαχειριστεί η Γιουβέντους: ο παίκτης θα μπορούσε να επιστρέψει στη Σικελία, μιας και με τους οπαδούς της Κατάνια, προς το παρόν πάντως δεν υπάρχει ενδιαφέρον από καμιά ομάδα να αγοράσει έναν παίκτη που έκανε μια απελπιστική σεζόν. 

Η Γιουβέντους, είναι έτοιμη να πει το ναι στην Φιορεντίνα για τον Μποριέλο. Η περιπέτεια του Μάρκο Μποριέλο στη Γιουβέντους κράτησε όπως φαίνεται μόνο πέντε μήνες, ο Ναπολιτάνος επιθετικός, έφτασε στο Τορίνο στην τελευταία μεταγραφική περίοδο στις 3ης Ιανουαρίου δανεικός από τη Ρόμα με δικαίωμα εξαγοράς, έχει σκοράρει μόλις δύο γκολ με την ασπρόμαυρη φανέλα και απογοήτευσε τις προσδοκίες της ομάδας και των οπαδών .Σύμφωνα με τη σημερινή έκδοση του "The Nation" η Φιορεντίνα θα ήταν πρόθυμη να κάνει προσφορά για τον παίκτη, ο οποίος θα μπορούσε να βρει τους στόχους και τον ενθουσιασμό σε μια νέα ομάδα, όπως είναι η Βιόλα. Μένει να πρώτα να καταλάβουμε τη σκοπεύει να κάνει η Γιουβέντους: Θα εξαγοράσει Marotta την κάρτα του Μποριέλο;

Για τον Motta ενδιαφέρονται τρεις συλλόγους της Serie A. Η Γιουβέντους θα κληθεί σύντομα να μαζέψει το ρόστερ της για να αποτρέψει ένα επικίνδυνο συνωστισμό στην ομάδα η αποχωρήσεις πρέπει να πραγματοποιηθούν από τις 10 Ιουλίου έως και το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Μεταξύ των παικτών που θα φύγουν από το Τορίνο αυτό το καλοκαίρι σίγουρα υπάρχει το όνομα του Μάρκο Μότα, πέρυσι η Γιούβε πλήρωσε 3,75 εκατομμύρια και υπέγραψε συμβόλαιο με τον παίκτη για τρία χρόνια: ο 26χρονος φέτος έπαιξε δανεικός στην Κατάνια, η εταιρεία στη Corso Galileo Ferraris θα πρέπει να σκεφτεί το μέλλον του παίκτη. Σύμφωνα με τη σημερινή έκδοση της "Tuttosport" οι Πάρμα, Μπολόνια και Κατάνια δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για τον παίκτη, αν και δεν αποκλείεται να δοθεί ως αντάλλαγμα στη συναλλαγή που θα οδηγήσει τους Manolo Gabbiadini και Φεντερίκο Πελούζο στη Γιουβέντους.

Παρελθόν από την ομάδα δείχνει να αποτελεί και ο Eljero Elia (24), ο Ολλανδός δεν κατάφερε να δείξει στην Γιουβέντους κάτι το ιδιαίτερο και δεν μπόρεσε να κερδίσει θέση στην ομάδα. Σε συνέντευξη που έδωσε στην ιστοσελίδα EredivisieLive, ο παίκτης τον Οράνιε, που σχεδόν ποτέ δεν χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν, ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την  Γιουβέντους: «Συμφωνώ με την Γιουβέντους να φύγω. Ο ατζέντης μου έχει ενημερωθεί και ξεκίνησε επαφές, εγώ απλά θέλω να παίξω.. ποδόσφαιρο και να διασκεδάζω. Μια επιλογή που έχω είναι να επιστρέψω στην Μπουντεσλίγκα, ενώ και η Premier League θα ήταν ένας νέος προορισμός για μένα». Γι 'αυτόν, ενδιαφέρονται από την Bundesliga αρκετές ομάδες όπως η Schalke 04 και η Χόφενχαϊμ, ενώ και η Λίβερπουλ θα μπορούσε να κάνει πρόταση για τον Ολλανδό. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ante gia tous elia motta mello krasits kapoia omada tha vrei o marotta na tous dwsei.tous Martinez, Iaquinta poia omada na tous thelei. ton martinez ton pirame 12 kai an ton poulisoume 3 zuthma einai