JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Ο Κιελίνι θα είναι έτοιμος για τον ημιτελικό με την Γερμανία.

Ετοιμος για τον ημιτελικό κόντρα στην Γερμανία είναι ο αμυντικός της Ιταλίας. Οπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ ο άσος της Γιουβέντους ξεπέρασε τον τραυματισμό του και επιστρέφει. Ο Κιελίνι υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον τελευταίο αγώνα των ομίλων κόντρα στην Ιρλανδία και έγινε αναγκαστική αλλαγή και έμεινε εκτός από τον προημιτελικό με την Αγγλία στον οποίο η Ιταλία εξασφάλισε την πρόκριση στους «4» μέσω της διαδικασίας των πέναλτι.


Θλάση πρώτου βαθμού συνήθως σημαίνει ότι χρειάζονται 20 μέρες για να επιστρέψει ο παίκτης σε κατάσταση που να μπορεί να αγωνιστεί, όμως ο κεντρικός αμυντικός της Γιουβέντους έχει ήδη επιστρέψει στις προπονήσεις και έκανε ασκήσεις με μπάλα σήμερα το πρωί, κάτι που δεν έκαναν αυτοί που έπαιξαν το βράδυ της Κυριακής (24/06). Η Σκουάντρα Ατζούρα παίζει στον δεύτερο ημιτελικό κόντρα στην Γερμανία στην Βαρσοβία της Πολωνίας, με τον τελικό να γίνεται στο Ολυμπιακό Στάδιο του Κιέβου στην Ουκρανία.

"Θα προσπαθήσω πολύ αυτές τις μέρες, πιστεύω και ελπίζω ότι θα είμαι σε θέση να είμαι διαθέσιμος για τον αγώνα κατά της Γερμανίας". Αυτό έγραψε ο Τζιόρτζιο Κιελίνι στο Twitter στέλνωντας μύνημα προς τους οπαδούς και τους διαβεβαίωσε για την πιθανή παρουσία του στον αγώνα εναντίον της Γερμανίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: