JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Υποψήφιος και ο Αντριάνο για Γιούβε.

Ο εκπρόσωπος του Αντριάνο επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Γιουβέντους για τον πελάτη του αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά. Την πόρτα της Γιουβέντους κράτησε ανοιχτή ο εκπρόσωπος του Αντριάνο. Ο Βραζιλιάνος θα αποχωρήσει πιθανότατα από την Μπαρτσελόνα και ο Πάουλο Αφόνσο δεν πήρε θέση όσον αφορά το ενδιαφέρον της Γιουβέντους.


Συγκεκριμένα, ο μάνατζερ του 27χρονου, δήλωσε στο calciomercato.it: "Η Γιουβέντους είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους. Πήρε το πρωτάθλημα Ιταλίας και θα αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ τη νέα σεζόν. Έχω καλές σχέσεις με τους "μπιανκονέρι" και είμαι πρόθυμος να μιλήσω μαζί τους αν το θέλει ο παίκτης".


Ο Αφόνσο σύμφωνα με την "Sport" ήθελε αρχικά να παραμείνει ο πελάτης του στη Βαρκελώνη, όμως, το ενδιαφέρον της Γιουβέντους τον έκανε να αναθεωρήσει. Πάντως, η ιταλική ομάδα δεν είναι η μόνη που έχει στο στόχαστρό της τον Αντριάνο. Όσον αφορά τη Μπαρτσελόνα, επιθυμία της θα ήταν να παραχωρηθεί ο πρώην παίκτης της Σεβίλλης, προκειμένου να πάρει κάποια χρήματα και να μπορέσει να κλείσει τη μεταγραφή του Τζόρντι Άλμπα. Ο τελευταίος είναι ο πρώτος στόχος για το αριστερό άκρο της άμυνας των "μπλαουγκράνα", οι οποίοι προσπαθούν να βρουν τη χρυσή τομή με τη Βαλένθια, με την απόσταση που τους χωρίζει να μπορεί να καλυφθεί.




Μάλαγα θέλει Κουαλιαρέλα.


Για την απόκτηση του Φάμπιο Κουαλιαρέλα από την Γιουβέντους αναμένεται να κινηθεί η Μάλαγα. Ο ισπανικός σύλλογος αναζητεί τον άνθρωπο που θα διαδεχθεί τον Ρούντ φαν Νίστελροϊ ενόψει και της συμμετοχής στα play offs του Champions League και σύμφωνα το «Tuttosport» εξετάζει την περίπτωση του Φάμπιο Κουαλιαρέλα.


Ο Ιταλός επιθετικός την προηγούμενη σεζόν είχε 27 συμμετοχές με τη φανέλα της Γιουβέντους μετρώντας 4 γκολ, ωστόσο, τη νέα περίοδο δύσκολα θα έχει χρόνο συμμετοχής, σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Καβάνι από την Νάπολι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: