JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Σημαντικές συναντήσεις έγιναν χθες για το μέλλον του Giovinco και του Verratti.


Σημαντική ημέρα ήταν η χθεσινή για την αγορά και για τις διαπραγματεύσεις της Γιουβέντους με Πάρμα και Πεσκάρα, η οποίες επαφές έχουν ουσιαστικά ανοίξει το δρόμο για να επιστρέψει στην Γιουβέντους ο Giovinco και για την αγορά του νεαρού Verratti. 

Όσον αφορά για το «Ατομικό Μυρμήγκι», Beppe Marotta και Pietro Leonardi, μίλησαν στο τηλέφωνο και φαίνεται να ήταν μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση, διότι στη Γιουβέντους είναι πρόθυμοι να προσφέρουν το ποσό των 10 - 11.000.000 ευρώ για την εξαγορά του 50% που κατέχει η Πάρμα έτσι ώστε να γίνει κα πάλι ο Giovinco εξ ολοκλήρου παίκτης της Γιούβε. Το πακέτο θα πρέπει να περιλαμβάνει και ορισμένους παίκτες ως αντάλλαγμα προς την Πάρμα που μπορούν να επιλέξουν από έναν κατάλογο που καταρτίζεται από την Γιουβέντους: Αυτοί μπορεί να είναι ένας νεαρός παίκτης από την δεύτερη ομάδα και ένας παίκτης έτοιμος για την πρώτη ομάδα. Ωστόσο ο  Pietro Leonardi ζήτησε χρόνο για να συζητήσει με τον Πρόεδρο Ghirardi και μετά να δώσει την οριστική απάντηση. 

Στο Μιλάνο, εν τω μεταξύ, οι άνθρωποι της Γιουβέντους είχαν ακόμη μια συνάντηση με το περιβάλλον του παίκτη: η θέληση όπως αυτή εκφράστηκε από τον σύλλογο είναι να επιστρέψει ο Giovinco στο Τορίνο, ενώ ο μάνατζερ του έχει δηλώσει ότι προτίθεται να αξιολογήσει την πρόταση που φαίνεται να έκανε η Ίντερ καθώς την θεωρεί περισσότερο ελκυστική για την Πάρμα. Η νερατζούρι είναι διατεθειμένοι να δώσουν 13 εκατομμύρια για τον μέσο της Emilia, η οποία προσφορά αυτή θα ανεβάσει τον πήχη της τιμής που θα πρέπει να πληρώσει η Γιουβέντους για να τον κάνει και πάλι δικό της. Η εντύπωση μας πάντως είναι ότι τελικά η κοινή λογική θα επικρατήσει και ο Giovinco θα φορέσει ξανά  την φανέλα της Γιουβέντους.





Καλά νέα υπάρχουν και από το μέτωπο Verratti. Η σύνοδος κορυφής που έγινε χθες μεταξύ Γιουβέντους και Πεσκάρα έχει οδηγήσει σε μια συμφωνία σχετικά με την αξιολόγηση της κάρτας του παίκτη στα 5 εκατομμύρια ευρώ. Ο μέσος θα μείνει στην Πεσκάρα για ένα ακόμη έτος, ανεξάρτητα από τον τρόπο που θα πωληθεί στην Γιουβέντους. Επίσης συζητήθηκαν διάφορες υποθέσεις: η Γιουβέντους θα μπορούσε να αγοράσει όλα τα δικαιώματα του Verratti. Και πρότεινε χθες και κάποια ανταλλάγματα, στις προτάσεις που έγιναν από την πλευρά της Γιούβε στα ανταλλάγματα ακούγονται τα ονόματα του νεαρού Ολλανδού Bouy (του οποίου η Γιουβέντους πρότεινε να δώσει το 50%),του Giandonato και του Martinez .

Μιλώντας στο SkySport24, ο Donato Di CAMPLI δικηγόρος του Marco Verratti, προέβη σε ενημέρωση σχετικά με το μέλλον του πελάτη του, μια ημέρα μετά τις διαπραγματεύσεις μεταξύ της Γιουβέντους και της Πεσκάρα με την ενδεχόμενη μεταβίβαση του παίκτη στο Τορίνο. Και είπε για την υπόθεση:

Μπορείτε να επιβεβαιώσετε τη χθεσινή συνάντηση μεταξύ Πεσκάρα και Γιουβέντους, όπου ουσιαστικά έχει συμφωνηθεί μεταξύ των δύο εταιρειών η μετάβαση του Verratti στη Γιουβέντους, είτε το μισό ή το σύνολο της κάρτας του;
"Υπήρξε μια συνάντηση, και οι δύο εταιρείες θέλουν να βάλουν ένα τέλος... πρέπει να τα βρουν επί της ουσίας. Η συνάντηση έγινε, το γεγονός είναι αυτό." 

Γνωρίζουμε ότι η συνάντηση πήγε καλά. Στη Γιουβέντους είναι πρόθυμοι να δώσουν στην Πεσκάρα  ως αντάλλαγμα τον Martinez ή ενός νεαρού παίκτη για το μισό της ετικέτας του Verratti. Γνωρίζουμε ότι την ίδια στιγμή ο Verratti θέλει να συνεχίσει επόμενο έτος να παίζει στην Πεσκάρα ... "Αυτή ήταν η θέληση του Μάρκο από την αρχή. νομίζω ότι αυτό ήταν σαφές, ήταν η αφετηρία για όλες τις διαπραγματεύσεις. Η επιθυμία του Μάρκο είναι να παίξει στη Serie Α με την Πεσκάρα και για τον λαό της ακόμα ένα χρόνο: γεννήθηκε στην Πεσκάρα, είναι το σύμβολο της ομάδας και τον οπαδών, και ο Μάρκο είναι σωστό να παίξει ακόμα ένα χρόνο χωρίς μεγάλη πίεση στα παιχνίδια με την Πεσκάρα".

Στη συνέχεια, αφού Πεσκάρα και Γιουβέντους θα συμφωνήσουν, δεν θα υπάρχει πρόβλημα να βρεθεί η συμφωνία μεταξύ της Γιουβέντους και του Verratti ...
"Καθόμαστε, όπως σε όλες τις διαπραγματεύσεις, είναι προφανές ότι η κάθε πλευρά θέλει το καλύτερο. Αλλά δεν θέλω μιλήσω για αυτό, γιατί μέχρι να υπάρξει συμφωνία μεταξύ των εταιρειών, τη Γιουβέντους ή άλλη, απολύτως δεν θέλω να μιλήσω".

Είπατε "Γιουβέντους ή άλλες εταιρείες." Υπάρχουν και άλλες, και αν ναι ποιες είναι αυτές οι άλλες εταιρείες;
"Είναι σαφές ότι η Πεσκάρα έχει κάθε δικαίωμα να μιλήσει με όλες τις εταιρείες, επειδή είναι ο κάτοχος της κάρτας. Είναι προφανές ότι το αγόρι ενδιαφέρεται για όλα τα μεγάλα ονόματα στο ιταλικό ποδόσφαιρο, αλλά και μερικές του «εξωτερικού».

Ίσως ακόμα και η ... Νάπολη
"Απολύτως. Εφ 'όσον δεν υπάρχουν υπογραφές, ο καθένας έχει το δικαίωμα να μιλήσει με την Πεσκάρα. Είναι λοιπόν σαφές ότι υπάρχουν τεχνικά και οικονομικά θέματα που μετά θα συζητηθούν από εμένα, και από τον Μάρκο. "

Πριν από λίγο καιρό γινόταν λόγος επίσης για την Ίντερ. «Ήταν μια διαταραχή των πολλών ελιγμούς από την Ίντερ;
"Κοίτα, δεν τολμούσα να πω ότι η Inter μας είχε παρενοχλήσει, αλλά οι διαπραγματεύσεις είναι προφανές ότι μπορεί να γίνουν. Στο τέλος, μετράνε οι υπογραφές στις συμβάσεις, υπάρχουν τόσες πολλές φήμες αλλά δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο. Προς το παρόν, η προθυμία της Γιουβέντους να αποκτήσει τον παίκτη είναι το αντικειμενικό γεγονός."

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολλα δεν ειναι 10-11 εκατ. για την εξαγορα του 50% απο τη Παρμα;

Έριντ

Ανώνυμος είπε...

An skefteis oti pirame 4 prin 2 xronia k oti exeis glitwsei 2 xronies tous misthous tou Gio tote ousiastika einai sa na dineis 4-5 myria gia na pareis enan etoimo paiktara...
Nomizw einai kalo deal :)

Xristos είπε...

kala nea gia ton giovinco alla gia ton veratti den mporo na katalavo afou opos ola deixnoun tha ton kleisoume giati ton afinoume stin pescara gia allon enan xrono. elpizo na min kanoume tin malakia me ton piazon pou ton kleisame kai tha paize stin juve molis enilikionotan kai ksafnika mas ton arpakse i chelsea