JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Έτοιμοι να ξαναγράψουν ιστορία οι Azzurri της Juve.

Σήμερα το βράδυ θα γραφτεί ένα νέο κεφάλαιο στις αναμετρήσεις της Ιταλίας και της Γερμανίας. Απόψε στις 21:45, στη Βαρσοβία, οι μπλε και οι Γερμανοί θα τεθούν αντιμέτωποι στο δεύτερο ημιτελικό του Euro 2012. Όποιος κερδίσει θα παίξει για τον τίτλο στον τελικό της Κυριακής κατά της Ισπανίας.


Οι πρωταθλητές Ευρώπης του 2008 κέρδισαν χθες το βράδυ την Πορτογαλίας στα πέναλτι και τώρα περιμένουν τον αντίπαλό τους στον τελικό της 1ης Ιουλίου που θα γίνει στο Κίεβο.



Η Ιταλία θα προσπαθήσει να γράψει ακόμα μια λαμπρή σελίδα της ιστορίας της, όπως συνέβη πολλές φορές στο παρελθόν εναντίον της Γερμανίας. Ένα παρελθόν στο οποίο έβαλαν συχνά το χέρι τους οι παίκτες της Γιουβέντους, όπως συνέβη με τους Paolo Rossi και Marco Tardelli το 1982 στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου και του Ντελ Πιέρο στον ημιτελικό του Παγκοσμίου το 2006. 


Ακόμη και αυτή τη φορά, ο Τσέζαρε Πραντέλι θα στηριχθεί κατά κύριο λόγο σε παίκτες από την Γιουβέντους. Μπουφόν, Πίρλο και Marchisio δεν έχουν χάσει λεπτό και ήταν πάντα μεταξύ των καλύτερων στο γήπεδο. Ο Barzagli ξεκίνησε το τουρνουά αλλά τραυματιστηκέ και έχασε λεπτά συμμετοχείς αλλά μετά την ανάρρωση από τραυματισμό του είναι και πάλι βασικός στην άμυνα. Ο Bonucci είναι επίσης δύναμη στην άμυνα της εθνικής και ο Κιελίνι έχει ήδη ξεπεράσει σε χρόνο ρεκόρ τη ζημία που υπέστη στον αγώνα με την Ιρλανδία και όπως όλα δείχνουν θα δώσει το παρόν στο αποψινό παιχνίδι. Ο Τζιακερίνι πήρε μέρος στους πρώτους αγώνες με καλή απόδοση και ο Giovinco περιμένει να πάρει την ευκαιρία του. 


Όλοι λοιπόν είναι έτοιμοι απόψε να δώσουν τα πάντα για να κλείσουν πολλά στόματα που τις τελευταίες μέρες έριχναν λάσπη. Απόψε ξαναγράφουμε ιστορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: