JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Ο Εl Kaddouri μου θυμίζει τον Ζιντάν. Ο Fausto Rossi έχει το μέλλον δικό του. Ο Leali είναι γεννημένος για μεγάλα πράγματα"


Ο προπονητής της Μπρέσια Alessandro Calori μιλά για τον Οmar El Kaddouri, που βρίσκετε πολύ κοντά στη Γιουβέντους, επίσης μιλάει και για τον πρώην πλέον τερματοφύλακα της ομάδας του Nicola Leali, και τον πρώην παίκτη της Juventus και νυν της Μπρέσια Fausto Rossi, ένα κόσμημα για τη Μεγάλη Κυρία που φέτος στην Μπρέσια ήταν το αστέρι της.

Ο Alessandro Calori, που αυτή τη σεζόν προγύμνασε τον ταλαντούχο Οmar El Kaddouri, που όπως δείχνουν τα πράγματα είναι πολύ κοντά στην Γιουβέντους. Είναι ο παίκτηςπου μπορεί να φτάσει ψηλά με τη Γιουβέντους;
"Είναι σαφές για τον παίκτη θα ήταν μεγάλη τιμή του να φορέσει τη φανέλα της Γιουβέντους, είναι ένα πολύ όμορφο πράγμα. Ο οΜΆΡ Ακόμα ωριμάζει, αλλά ήδη έχει πλάνα και μπορεί πραγματικά να γίνει ένας σημαντικός παίκτης στην Γιουβέντους.Δεν είναι εύκολο, αλλά πιστεύω ότι έχει τις δυνατότητες να πετύχει στη Γιουβέντους, γιατί είναι ένας άνθρωπος που όταν αποκτά τις γνώσεις αμέσως. Μόνο που πρέπει να έχει συνέχεια. "

Είναι το καλύτερο ταλέντο που είχατε ποτέ ως προπονητής;
"Ήδη το περασμένο έτος βοήθησα να αναδειχτεί ο Stephan Εl Shaarawy. Τόσο ο ίδιος όσο και το Εl Kaddouri είναι δύο πραγματικά ταλέντα και έχουν τα φόντα να παραμείνουν στην κορυφή. Είναι σαφές ότι είναι ακόμα μικροί, αλλά έχουν τη δυνατότητα να φτάσουν ψηλά. Είναι λοιπόν σαφές ότι χρειάζονται και άλλοι παράγοντες όπως η τύχη. "

Πιστεύεις ότι για το καλό του Εl Kaddouri είναι καλύτερα να φύγει με τη μία από τη Γιουβέντους και να συνεχίσει την ωρίμανση του δανεικός, σε άλλη ομάδα της Serie A;
«Δεν μπορώ εγώ να πω τη θα είναι καλό για αυτόν, αλλά νομίζω ότι ίσως να υπάρξει δανεισμός του σε άλλη ομάδα, τουλάχιστον για να βεβαιωθεί η Γιουβέντους ότι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι είμαστε αντιμέτωποι με μια ασφαλή επένδυση, ένας από εκείνους των οποίων η αξία του θα αυξηθεί σημαντικά σε λίγα χρόνια. Είναι πλέον σαφές ότι δεν μπορείτε να φορτώσετε την ευθύνη, αλλά στο μέλλον μπορεί να είναι ένας σημαντικός παράγοντας για τη Γιουβέντους και ο Ομάρ έχει τα πάντα για να το κάνει. "

Ποιον σας θυμίζει ο Εl Kaddouri;
"Για να είμαι σαφής, σε ένα μικρότερο ποσοστό τεχνικά μοιάζει με τον Ζιντάν. Όπως η επαφή του με τη μπάλα είναι πραγματικά μια απόλαυση για τα μάτια μας. Το σημαντικό πράγμα είναι ότι παίζει ήρεμα και πρέπει να θυμόμαστε ότι η πρώτη φορά που ο Ζιντάν ήρθε στη Γιούβε είχε πρόβλημα στο Τορίνο. Έτσι, αν κάποιος σαν κι αυτόν πήρε χρόνο για να προσαρμοστεί είναι φυσιολογικό ότι θα πρέπει να χορηγηθεί χρόνος σε έναν νεαρό άνδρα, όπως ο El Kaddouri. " 

Επίσης, στην Μπρέσια υπάρχει ένας παίκτης που ανήκει στη Γιουβέντους: ο Fausto Rossi. Τι μέλλει γενέσθαι με αυτόν;
"Ο Fausto είναι ένας τύπος που έχει πολλά τεχνικά χαρίσματα: είναι καλό τόσο δεξιά όσο και αριστερά, έχει όραμα και προσωπικότητα. Πρέπει να αναπτυχθεί και πάρει εμπειρίες. Έκανε την πρώτη του επαγγελματική εμφάνιση πέτυχε το πρώτο του γκολ, είναι πολύ καλός και μπορεί να κάνει μια καλή καριέρα. Δεν είναι επίσης τυχαίο ότι παίζει στην Εθνική ομάδα κάτω των-21".

Μπορούμε να τον δούμε μια ημέρα με τη φανέλα της Γιουβέντους;
"Θα είναι ένα φανταστικό. Πρέπει όμως να δουλέψουμε σκληρά και στη συνέχεια τα μονοπάτια για τους παίκτες ποτέ δεν είναι σίγουρα γιατί όπως είπα, χρειάζεται και λίγη τύχη. Ευτυχώς γι 'αυτόν, έχει μεγάλη τεχνική ποιότητα. "

Κλείνουμε με ένα παίκτη που είναι και επίσημα παίκτης της Γιουβέντους: τον Nicola Leali.  Θεωρείται ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στην ηλικία του, αλλά προτιμούσατε να τον κρατάτε στον πάγκο και να παίζει Arcari.
«Όταν έφτασα στην Μπρέσια ήταν μια δύσκολη κατάσταση: η ομάδα ήταν σε δύσκολη κατάσταση  και όταν έχεις τόσα πολλά νεαρά παιδιά πρέπει να είναι όλοι προσεκτικοί. Επειδή έπαιζα ως αμυντικός ξέρω ότι μερικές φορές η ευθύνη είναι πάντοτε δεδομένη σε όσους είναι πίσω στην άμυνα, να πω και το τελευταίο, ότι ο τερματοφύλακας είναι αυτός που δέχεται την μεγαλύτερη πίεση. Να είμαστε σαφής, ο Λεάλι είναι άμεμπτος. Όμως, ένας προπονητής που ξέρει τα πράγματα πρέπει να διαχειριστεί την ομάδα καλύτερα. Στη συνέχεια, αρχίσαμε να κερδίσουμε, κάναμε 10 παιχνίδια χωρίς να δεχτούμε γκολ και στη συνέχεια ήταν φυσικό ότι συνέχισε να παίζει ο Arcari. Αλλά πρέπει να θυμάστε ότι είναι ένα παίκτης γεννημένος το '93 και έχει κάνει ήδη 19 παιχνίδια στη Serie Β. Δεν ξέρω πόσοι συμπαίκτες του έχουν κάνει το ίδιο. Στη συνέχεια, βλέπω ότι το μέλλον του είναι για μεγάλα πράγματα: είναι σοβαρός, έχει φυσικά προσόντα και μεγάλη τεχνική ικανότητα. Εκτός από την εκπαίδευση που θα κάνει δίπλα στο  Μπουφόν πιστεύω θα τα πάει μια χαρά. "



1 σχόλιο:

Xristos είπε...

an kai mas evales to goal to 2000 sto mats perugia-juventus tote me tin vroxi kai mas sterises to protathlima se ola afta pou eipes exeis dikio