JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Ξεκίνησε η καμπάνια για τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2012-2013.


Μετά από το πρωτάθλημα Ιταλίας, στη Γιουβέντους ονειρεύονται τη νέα σεζόν να διακριθούν και να φτάσουν ψηλά και στο Τσάμπιονς Λιγκ, στην προσπάθειά τους αυτή φιλοδοξούν να έχουν όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο σε κάθε ματς που θα δώσει η ομάδα στο "Juventus Stadium".

"Έχουμε ακόμα πείνα", αυτό είναι το σύνθημα που θα συνοδεύει την νέα καμπάνια για τις κάρτες διαρκείας της σεζόν 2012-2013, με τους Τορινέζους να επιλέγουν επίσης συμβολικά μία ζέβρα με τα μάτια... τίγρης για να στείλουν το μήνυμα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ωστόσο τους οπαδούς της Γιουβέντους μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος τους περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη καθώς οι τιμές των εισιτηρίων αυξήθηκαν σημαντικά για την επόμενη σεζόν. 

Όπως έγινε γνωστό από τη διοίκηση της "Μεγάλης Κυρίας" η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα αρχίσει από τις 26 Ιουνίου, με σημαντική όπως είπαμε αναδιαμόρφωση των τιμών προς τα πάνω (για παράδειγμα, στα πέταλα αυξήθηκε η τιμή από τα 275 στα 350 euro ). Όσοι πάντως σπεύσουν να κλείσουν θέση για όλη τη χρονιά θα έχουν έκπτωση περίπου 40% σε σύγκριση με την τιμή του εισιτήριου.

Να σημειωθεί ότι τα έσοδα της Γιουβέντους από τα εισιτήρια και τη χρήση του νέου γηπέδου έφτασαν τη σεζόν που ολοκληρώθηκε τα 32.000.000 ευρώ ενώ βάσει εκτιμήσεων το καλοκαίρι του 2013 θα έχει συγκεντρωθεί ένα ποσό από τα εισιτήρια που θα είναι αυξημένο κατά περίπου 10-12%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: