JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Τα σενάρια συνεχίζονται για την επίθεση της Γιούβε.


Στην αγορά μέχρι τώρα είναι πολύ καλή η Γιουβέντους , αλλά λείπει ακόμα ο παίκτης που θα είναι το στολίδι της ομάδας και θα κάνει την διαφορά. Ένας κορυφαίος παίκτης που πρέπει να έρθει στην επίθεση της ομάδας, η οποία πέρυσι παρουσίασε ορισμένες αδυναμίες. 

Ο νούμερο ένα στόχος, όπως έγραψε και η «La Stampa», είναι ο Ουρουγουανός Edinson Cavani της Νάπολι, ωστόσο η ομάδα του προς το παρόν δεν θέλει να στερηθεί τις υπηρεσίες του. Ο παίκτης ο ίδιος, τις τελευταίες ώρες απέφυγε τους δημοσιογράφους λέγοντας ότι δεν ξέρει τίποτα για την Γιουβέντους και ότι εξακολουθεί να θέλεί να παραμείνει στη Νάπολι για ακόμα ένα χρόνο. 

Ο Ολλανδός Van Persie από την άλλη, έχει δεχτεί μια αιφνιδιαστική επίθεση από την Μάντσεστερ Σίτι, που θα προσφέρει αρκετά χρήματα για να τον κάνει δικό της. Αν συμβεί αυτό τότε η Γιουβέντους δεν θα είναι σε θέση να ανταγωνιστεί τον Αγγλικό σύλλογο και μάλλον θα χάσει τον Van Persie. Σε αυτό το σημείο, όμως, θα είναι πολύ προσεκτικοί οι  Marotta και Paratici καθώς θα υπάρξει το φαινόμενο του ντόμινο με την άφιξη του Ολλανδού στην Σίτι, καθώς θα πρέπει η Σίτι να πουλήσει ένα από τους Tevez και Dzeko , παίκτες που ενδιαφέρουν επίσης την Γιουβέντους και δεν αποκλείεται να κινηθεί για έναν από τους δυο.

Σύμφωνα με την «Tuttosport», ωστόσο, ο άσος στο μανίκι της Γιουβέντους θα μπορούσε να είναι o Κολομβιανός Radamel Falcao Garcia, για τον οποίο λέγεται ότι έγινε μια πρώτη επαφή της Γιουβέντους με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Μέχρι στιγμής στην Ισπανική ομάδα έχουν απορρίψει όλες τις προτάσεις που έχουν για τον Κολομβιανό άσο, όπως, μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης. Όπως και με τον Cavani, έτσι και με τον Falcao το ποσό που θα πρέπει να καταβληθεί είναι απαγορευτικό, περίπου 60 εκατομμύρια συνολικά θα κοστίσει μια πιθανή μεταγραφή του. 

Ακόμα μέσα στους υποψήφιους για την επίθεση της Γιούβε είναι και ο Luis Suarez, ο εταίρος επιθετικός στην εθνική ομάδα της Ουρουγουάης μαζί με τον Cavani. Για τον Suarez, η Γιουβέντους θα μπορούσε να προσφέρει μετρητά στην Λίβερπουλ και τον Milos Krasic , κάτι που ίσως να κάνει πιο εύκολη την υπόθεση. 

Όσον αφορά τους Gabbiadini και Destro, σήμερα έχει ανοίξει μια αποφασιστική εβδομάδα. Μέσα στις επόμενες μέρες ο Marotta θα μιλήσει με την Σιένα, και να προσπαθήσει να καταλάβει τι γίνετε με τις Ίντερ και Ρόμα, που ενδιαφέρονται επίσης για τον Destro. Όσο για τον παίκτη της Αταλάντα, μπορούν να τον αγοραστούν μαζί με την Μπολόνια, όπου θα παίξει την επόμενη σεζόν για να ωριμάσει πλήρως.

Οι άλλοι στόχοι των «μπιανκονέρι» έχουν να κάνουν με την άμυνα. Ο Μπρούνο Άλβες εξακολουθεί να παραμένει ο «εκλεκτός», αλλά η Ζενίτ δεν μοιάζει διατεθειμένη να δανείσει έναν παίκτη για τον οποίο ξόδεψε 22 εκατ. ευρώ το 2010. Από τη μεριά της η «Γιούβε» δεν σκοπεύει να δαπανήσει ένα τεράστιο ποσό. Η Ζενίτ σε αντάλλαγμα για Μπρούνο Άλβες δεν θέλει χρήματα, αλλά έναν παίκτη. Ο Spalletti θέλει τον Pepe ή τον  Quagliarella που θα δώσει αξία στην επίθεση. Ο τεχνικός από την Τοσκάνη, όμως, δεν ενδιαφέρεται ούτε για τον Krasic, ούτε για τον Iaquinta, που έχουν ήδη προταθεί από την Γιούβε.  Στη βάση αυτή, η συμφωνία μπορεί να κλείσει γρήγορα, αν και η Γιουβέντους θα προτιμούσε τη λύση του δανείου με δικαίωμα εξαγοράς.


Τελευταία επιθυμία της Γιουβέντους είναι ο Αντρέα Ντοσένα της Νάπολι. Ο παίκτης δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Βάλτερ Ματζάρι και θα μπορούσε να δυναμώσει την αριστερή πλευρά της «Γιούβε» που εκεί έχει λίγες επιλογές. 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο πιο εφικτος (οικονομικα)στοχος ειναι ο Σουαρεζ,μακαρι να μπορεσουν να τον παρουν αλλα δεν το βλεπω.
Μαλλον θα παρουμε ντεστρο και του χρονου θα ψαχνουμε και παλι για σεντερ φορ.Οσο γοα τον ντοσενα τι πω, ειναι για γελια.Ντε τσελιε και ντοσενα στα αριστερα,χαχαχαα ελεος γιουβεντους εισαι.Δαγκωτο αρμερο

Vero Juventino είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Vero Juventino είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Vero Juventino είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Vero Juventino είπε...

Ο ΣΟΥΑΡΕΖ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ...ΕΝΑ ΠΟΛΥΒΟΛΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΦΑΛΚΑΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ...ΤΕΣΠΑ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΡΜΕΡΟ, ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ Η ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΠΑΙΧΤΗ...ΗΔΗ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ 2 ΠΑΙΧΤΕΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ...ΤΕΣΠΑ ΕΔΩ ΘΑ'ΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΕΠΕΙΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ.