JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Ο Asamoah υπογράφει μπορεί και σήμερα, αύριο έρχεται ο Isla και τις επομενές μέρες ο Pogba.

Ένα ένα τα κομμάτια της νέας Γιουβέντους συμπληρώνονται για τη σεζόν 2012-2013. Ο Kwadwo Asamoah πέρασε σήμερα από ιατρικές εξετάσεις στην Clinica Fornaca di Sessant  και προέβει σε περαιτέρω δοκιμές στο Istituto di Medicina dello Sport πριν πάει στην έδρα της ομάδας για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Σήμερα το απόγευμα μπορεί ήδη να πέσουν και οι υπογραφές. Αυτή τη στιγμή, δεν γνωρίζουμε ακόμη την ημερομηνία της επίσημης παρουσίασης του. 


Αύριο θα είναι η σειρά του Μαουρίτσιο Ίσλα, για να περάσει από την ίδια διαδικασία, χθες τη νύχτα ο Χιλιανός έγραψε στο tweeter του: "Στην Ιταλία θα έρθω για να κάνω το βήμα που αποφασίζει το μέλλον μου, έχω εμπιστοσύνη στο Θεό ο οποίος είναι ο καλύτερος". Την τελευταία στιγμή, η Μπαρτσελόνα προσπάθησε να αποσπάσει την υπογραφή του Χιλιανού αλλά η Γιουβέντους έχει τον πρώτο λόγο για τον παίκτη. Ο Marotta με την πρακτική του κατάφερε μια πραγματική έκρηξη στο φετινό μεταγραφικό παζάρι καθώς κατάφερε να πάρει από την ομάδα του Φρίουλι τόσο τον Asamoah όσο και τον Isla. Λίγα λεπτά πριν, το Tuttomercatoweb αποκάλυψε τις αποκλειστικές λεπτομέρειες της σύμβασης που θα υπογράψει ο πρώην πλέον παίκτης της Ουντινέζε με τη Γιούβε. Σήμερα το απόγευμα ο Χιλιανός χαφ θα είναι στο Μιλάνο, και μπορεί να γίνει και επίσημη η είδηση της μετακίνησης του στη Μεγάλη Κυρία. Σύμφωνα με τις αρχικές φήμες που συλλέγονται ο Ίσλα (El Huaso) θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 5 ετών με τον σύλλογο στην Corso Galileo Ferraris. Αύριο, μόλις επιλυθούν, οι τελικές λεπτομέρειες σχετικά με τη σύμβαση (θα υπάρξει νέα συνεδρίαση, που θα είναι και το αποφασιστικό κριτήριο στο περιβάλλον του παίκτη και της Γιουβέντους), ο παίκτης θα κάνει και μια ιατρική επίσκεψη στο Τορίνο.


Οι δύο παίκτες της Ουντινέζε θα κλείσουν, αλλά οι αγορές για την Γιουβέντους δεν τελειώνουν εδώ. Πράγματι, τις τελευταίες ώρες έχουν αναπτυχθεί διάφορες διαπραγματεύσεις, και σιγά σιγά οι υποθέσεις κλείνουν . Ο Νικόλα Λεάλι χθες πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει άμεσα, επίσης και ο Στέφανο Μπελτράμε αγοράστηκε για λίγο κάτω από 2 εκατομμύρια ευρώ από την Novara. Τώρα είναι σειρά για τον Paul Pogba, για τον οποίο η υπογραφή του αναμένεται να πέσει το Σαββατοκύριακο ή στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, το ίδιο θα συμβεί και με τον Omar El Kaddouri της Μπρέσια (σε αντάλλαγμα η Γιουβέντους θα πρέπει να αφήσει στην Μπρέσια τον Fausto Rossi).


Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για τον Mattia Destro και τον Manolo Gabbiadini. Πιο δύσκολη είναι η υπόθεση για τον πρώτο, λιγότερο πολύπλοκο είναι το μονοπάτι που οδηγεί στο δεύτερο (με την Αταλάντα επίσης η Γιουβέντους έχει μιλήσει και για τον Πελούζο) και θα μπορούσε, τις επόμενες μέρες σύμφωνα με την «Tuttosport», να κλειδώσει και η συμφωνία με την Πεσκάρα για τον Marco Verratti.  Στη Γιουβέντους έχουν προγραμματίσει μια συνάντηση με την Πεσκάρα σήμερα στο Μιλάνο για να μιλήσουν για τα θέματα που τους αφορούν, όπως είναι  η μεταγραφή του Verratti και η συνέχιση του δανεισμού του Τσίρο Ιμόμπιλε. 


Μπορείτε επίσης να επιστρέψει στη Γιούβε ο Αλμπίν Ekdal: καθώς η Γιουβέντους ζητά 5 εκατ. ευρώ για την εξαγορά της κάρτας του, αριθμός που θεωρείται υπερβολικός από τον ιδιοκτήτη της Κάλιαρι Cellino.



2 σχόλια:

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Ειδικα η περιπτωση Πογκμπα εχει καταντησει αηδια!Ελεος...

Ανώνυμος είπε...

Στο wikipedia λέει ότι ο Ισλα είναι παίκτης της Γιουβε.

http://en.wikipedia.org/wiki/Mauricio_Isla


Έριντ