JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Υπογράφη ο Λεάλι, σειρά παίρνει ο Ελ Καντουρί.


Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Νικολά Λεάλι από την Μπρέσια στην Γιουβέντους, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου. Συγκεκριμένα, το «Sky Sport Italia» αναφέρει ότι ο 19χρονος τερματοφύλακας της Μπρέσια έφτασε σήμερα το πρωί στο Τορίνο, θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις από το ιατρικό επιτελείο των «μπιανκονέρι» και στή συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο που θα τον δεσμεύει με την Γιουβέντους για τα επόμενα 5 χρόνια..

O Δικηγόρος του παίκτη, Graziano Battistini, μιλώντας σήμερα το πρωί στο radiocalciomercato.it είπε: "Είναι πολύ χαρούμενος, αλλά ελπίζουμε ότι και οι ιατρικές εξετάσεις θα πρέπει να είναι καλές. (γέλια). Ο Νικόλα αισθάνεται ήδη σαν παίκτης της Γιουβέντους, απλά πρέπει να περιμένουμε και την επίσημη ανακοίνωση.Το Μέλλον; Το καλύτερο πράγμα για έναν νεαρό παίκτη είναι να παίζει: η Γιουβέντους θα αξιολογήσει προσεκτικά την πιθανή ομάδα που θα δώσει τον Nicola για να ωριμάσει. Το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας; Η πορτογαλική ομάδα ήταν κοντά στην αγορά του, αλλά είναι δύσκολο να αντισταθεί όταν σε θέλει μια ομάδα σαν την Γιουβέντους. "

Ωστόσο, μοιάζει απίθανο να παραμείνει στο Τορίνο τη σεζόν 2012/13, αφού αναμένεται να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού σε κάποια άλλη ομάδα και να πάρει περισσότερες ευκαιρίες την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Από στιγμή σε στιγμή λοιπόν υπογράφει στη Γιουβέντους ο νεαρός τερματοφύλακας Νικόλα Λεάλι. Σειρά παίρνει μετά ο άλλος νεαρός παίκτης της Μπρέσια Ομάρ ελ Καντουρί, που αναμένεται να υπογράψει και αυτός τις επόμενες μέρες συμβόλαιο συνεργασίας με την Γιούβε.

Πολύ δραστήρια εμφανίζεται η Γιουβέντους στο φετινό μεταγραφικό παζάρι. Η διοίκηση των πρωταθλητών Ιταλίας είναι αποφασισμένη να ενισχύσει την ομάδα, ώστε να αντεπεξέλθει στις αυξημένες υποχρεώσεις που θα έχει την επόμενη σεζόν και θέλει να εξασφαλίσει το παρόν αλλά κυρίως το μέλλον της, έτσι προσπαθεί να αγοράσει όχι μόνο παίκτες που θα την βοηθήσουν άμεσα αλλά και παίκτες που θα είναι οι πρωταγωνιστές του μέλλοντος .

5 σχόλια:

Xristos είπε...

e ti na to kano afou tha dothoun daneikoi

Juve-ntinos.!!! είπε...

Και τι να γίνει ρε Χρήστο να τον βάλουμε στη θέση του Μπουφόν κατευθείαν τον Λεάλι στα 19 του.

Ανώνυμος είπε...

Οχι στη θεση του Μπουφον,αλλα να κατσει να δουλεψει με αυτον τον μεγαλο τερματοφυλακα...τοσα λαθη εχουμε κανει(νοτσερινο,τζοβινκο,ιμμομπιλε)
ειμαι συμφωνος να δοθουν δανεικοι αλλα για ΜΟΝΟ ενα χρονο,οχι 50% και τετοιες μαλακιες

Xristos είπε...

na mpei juve-ntine os o tritos termatofylakas sto roster tis juventus. kai o anonimos exei dikio pano

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Ενας τερματοφυλακας της ηλικιας του πρεπει να παιζει!Αρα οπωσδηποτε δανεικος για να παρει εμπειριες και παραστασεις και οχι στη β αλλα στην α!
Απλως θεωρω το πιο σωστο να κανει προετοιμασια και να παιξει φιλικα το καλοκαιρι με την Γιουβε και στο τελος του καλοκαιριου να δοθει οπου ειναι να δωθει!