JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Πρώτα ο επιθετικός και μέτα σειρά έχει η άμυνα.

Η Γιουβέντους ψάχνει για έναν αμυντικό που θα έρθει στο Τορ'ινο, αλλά θα είναι το τελευταίο πλάνο της αγοράς. Μετά τη διπλή εξαγορά στη μεσαία γραμμή, η Γιουβέντους επικεντρώνεται τώρα στον επιθετικό, που είναι το πιο σημαντικό κεφάλαιο στην φετινή αγορά. Και όταν θα καταφέρουν οι ηγέτες της Γιουβέντους να τον πάρουν, τότε θα πάρει σειρά και η άμυνα που θα πρέπει να βελτιωθεί. Χρειάζεται μια αγορά ποιότητας, όπως έχει ζητήσει ο Antonio Conte, για να ολοκληρώσει ένα τμήμα που την περασμένη σεζόν ήταν το καλύτερο στο πρωτάθλημα και φέτος, με το Champions League, θέλει να είναι ακόμα πιο δυνατό στην Ευρώπη.
Αυτή τη στιγμή ο αμυντικός δεν αποτελεί προτεραιότητα για τη Γιουβέντους, όπως επιβεβαιώθηκε και από τον Davide Lippi, μιλώντας για τον Rolando, κεντρικό αμυντικό της Πόρτο "Δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις με την Γιουβέντους τώρα. Η Γιουβέντους ψάχνει για έναν αμυντικό, αλλά στοχεύει να ενισχύσει πρώτα την επίθεση της και μετά τις άλλες γραμμές. "  

Μόνο όταν οι Beppe Marotta και Fabio Guild αποφασίσουν να προχωρήσουν, μπορούν να πάνε χωρίς να αποτύχουν, επειδή το κεφάλαιο αμυντικός εδώ και πολύ καιρό παρακολουθείται. Ο κατάλογος των υποψηφίων είναι μακρύς, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν από το πόσο που θα έχουν στον προϋπολογισμό. Για τον Rolandο, για παράδειγμα, η Πόρτο θέλει 15 εκατ. ευρώ, αλλά η διαπραγμάτευση θα μπορούσε να κλείσει, με πολύ λιγότερα. Πρέπει μόνο να είναι προσεκτικοί με τη Ρόμα, η οποία παραμένει ο πιο επίφοβος ανταγωνιστής για να φτάσει στον Πορτογάλο.  

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ λύση για την Γιουβέντους στην άμυνα,  είναι και ο Andrea Ranocchia, έναν παλιό γνώριμό του τεχνικού της ομάδας, και πρώην συμπαίκτης του Bonucci στο Μπάρι, όπου είχαν φτιάξει ένα ισχυρό κεντρικό δίδυμο. Η Γιουβέντους φέρετε να έκανε μια προσφορά άνω των 10 εκατ. ευρώ στην Inter προκειμένου να δώσει τον παίκτη, αλλά σίγουρα δεν θα φθάσει στα 18, τα οποία ζητά η Ίντερ. Επίσης ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Φεντερίκο Πελούζο, ο οποίος παίζει στην Αταλάντα πίσω αριστερά, αλλά μπορεί να παίξει και όλους τους ρόλους της άμυνας. Την επόμενη εβδομάδα σχεδιάζει μια διάσκεψη κορυφής με την ομάδα του Μπέργκαμο για μια μεγάλη επιχείρηση στην οποία θα πρέπει να περιλαμβάνει επίσης και ο Μανόλο Gabbiadini και οι παίκτες της Γιούβε, Michele Pazienza, Μάρκο Μότα και Cristian Pasquato. "Λάβαμε προσφορές από διάφορες ομάδες στη Serie A, θα είναι δύσκολο να τους  κρατήσουμε" δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Αταλάντα  Pierpaolo Marino.

Τέλος η Γιουβέντους έχει στην λίστα της και τον Salvatore Bocchetti, κεντρικό αμυντικό της Ρούμπιν Καζάν ο οποίος θέλει να επιστρέψει στην Ιταλία. Η αξιολόγηση των Ρώσων για τον παίκτη είναι - 10 εκατομμύρια - θεωρείται ωστόσο, πολύ υψηλό για την Γιουβέντους.

4 σχόλια:

Κωνσταντινος είπε...

Ας δωσουν το υπολοιπο 50% του τζιοβινκο στην ιντερ και να φερουν τον μακραν καλυτερο ιταλο επιθετικο πατζινι.
Απο τους αμυντικους που ακουγονται νομιζω πως ο Μποκετι ειναι ο καλυτερος.

Xristos είπε...

gia peluso, gabbiadini kai bocchetti eimai thetikos.opos episis kai na dosoume stin atalanta tous pazienza, motta. oxi omos ton pasquato

Ανώνυμος είπε...

Poion pazzini re file plaka kaneis to koutso alogo.fortsa juve pinturikio

Κωνσταντινος είπε...

Κουτσο αλογο για σενα παικτουρα για μενα,αποψης ειναι αυτες.