JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Η Μάλαγα μπορεί να κινηθεί για τον Quagliarella αν η Γιούβε θελήσει να τον πουλήσει, το ίδιο μπορεί να γίνει και με τον Matri.

Ο συμπατριώτης του ο Enzo Maresca θα μπορούσε να του πει μια καλή κουβέντα στο Fabio Quagliarella και να πείσει τους πλούσιους ιδιοκτήτες της Μάλαγα να κινηθούν για την απόκτηση του. Η ισπανική ομάδα, ψάχνει για έναν σημαντικό επιθετικό ενόψει των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ, και σκέφτηκαν τον επιθετικό των πρωταθλητών Ιταλίας. Ο οποίος βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε ένα κενό, δεδομένου ότι το μέλλον του δεν είναι ακόμη σίγουρο. Η Γιουβέντους δεν τον έχει επίσημα στην αγορά, αλλά οι ειδικοί γνωρίζουν ότι μπροστά σε μια καλή προσφορά για τον παίκτη ο Beppe Marotta μπορεί να πει το ΝΑΙ και δεν θα είναι μια περίπλοκη επιχείρηση. 

Η επίθεση προς το παρόν που διαθέτει η Μάλαγα του Manuel Pellegrini είναι στην πραγματικότητα μικρή σε αριθμό και η ποιότητα της δεν είναι ιδιαίτερη. Ο πρώην Giallorosso Julio Baptista στην Ισπανία συνέχισε την πτωτική πορεία του, ενώ και ο επιθετικός της Ουρουγουάης Σεμπαστιάν Φερνάντες σκοράρει πολύ λίγο, ο Juanmi είναι μόνο 19 χρονών με λίγες εμφανίσεις στην ομάδα. Στην πραγματικότητα ο μόνος επιθετικός που είναι σε πολύ κατάσταση, με πολύ καλά προσόντα  (1,86 ύψος και 86 κιλά βάρος) είναι ο Jose Rondon από την Βενεζουέλα. Η έρευνα της Μάλαγα επικεντρώνεται να βρει έναν  επιθετικό ευέλικτο, ικανό να ενσωματωθεί με την τρέχουσα επίθεση της ομάδας, με εμπειρία σε διεθνές επίπεδο. Όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που βρίσκονται στον Quagliarella, ο οποίος άλλωστε εκπροσωπείται από ένα μάνατζερ τον Giuseppe Bozzo που έχει άριστη σχέση με ομάδες στην Ισπανία ως δικηγόρος, η οποίες σχέσεις σε αυτές τις περιπτώσεις δεν είναι κακές. Οι εγκαταστάσεις είναι τόσο καλή, γιατί ο σύλλογος Μάλαγα είναι μια πλούσια και αληθινά. Τα στοιχεία και το ποσό που θα δαπανήσει η Μάλαγα δεν έχουν ακόμη κυκλοφορήσει, αλλά η προσδοκία της Γιουβέντους είναι να αποκτήσει τουλάχιστον μια ντουζίνα εκατομμύρια και δεν είναι παρατραβηγμένη.


Θα μπορούσε επίσης να αφήσει την ομάδα και ο Αλεσάντρο Μάτρι , η πώληση του οποίου θα μπορούσε να επιδοτήσει την αγορά του Mattia Destro. Ο παίκτης προσεγγίζεται από την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και την Φιορεντίνα, αυτό που γνωρίζουμε ως τώρα είναι ότι η Γιουβέντους δεν έχει στα σχέδια της να τον πουλήσει, αυτό έμμεσα το επιβεβαιώνει και ο πράκτοράς του Tullio Tinti που μίλησε στα ΜΜΕ: «Ο Αλεσάντρο διέρχεται μια ευαίσθητη στιγμή. Θέλουμε να μιλήσουμε πρώτα με την Γιουβέντους και με τον προπονητή και μετά από αυτό θα κάνουμε τις αξιολογήσεις μας. Περιμένουμε μια κλήση από την Γιουβέντους». Ίδια κλήση, περιμένει και ο Σιμόνε Πέπε, που από χθες έχει γραφτεί ότι θα φύγει ως αντάλλαγμα για την Ζενίτ για να έρθει στο Τορίνο ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός Μπρούνο Άλβες.

Ο πρώτος που θα χαιρετήσει την Γιουβέντους, όμως, θα πρέπει να είναι ο Ολλανδός Eljero Elia, καθώς λέγεται ότι έχει επίσημη πρόταση από την Αγγλική Γουέστ Χαμ, της οποίας διευθυντής είναι ο Σαμ Αλαρντάις που έχει έρθει στην Ιταλία για να μιλήσει με τους ανθρώπους της Γιουβέντους: 7 εκατ. ευρώ, είναι η πρότασή της Γουέστ Χαμ. Πράγματι, στην Αγγλία μιλούν ήδη για ιατρικές εξετάσεις που έχουν προγραμματιστεί να περάσει ο Ολλανδός την επόμενη εβδομάδα, αλλά στην Corso Galileo Ferraris, δεν επιβεβαιώνουν τίποτα επειδή αναμένουν μια πολύ πιο καλή  πρόταση από την Σάλκε 04. Στην απόκτηση του  έχει μπει σφήνα και η Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ και η πρώην ομάδα του το Αμβούργο.

Αυτός που έχει κινήσει το ενδιαφέρον σε αρκετές ομάδες είναι ο Μίλος Κράσιτς. Για το Σέρβο ακραίο επιθετικό έχουν κάνει μια πρώτη κρούση η Μαρσέιγ, η Έβερτον και η Λίβερπουλ, και θα μπορούσε να μπει σαν αντάλλαγμα στην υποθετική διαπραγμάτευση για την αγορά του Luis Suarez από την Γιουβέντους.

Οι Φελίπε Μέλο και Michele Pazienza θα πρέπει να αποφασίσουν το μέλλον τους σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ο βραζιλιάνος μέσος έχει πρόταση από την Σπαρτάκ Μόσχας, αλλά τα 8 έως 9 εκατομμύρια που προσφέρονται από τους Ρώσους δεν έχουν ικανοποιήσει τον Marotta που θέλει να πάρει αρκετά παραπάνω για τον Βραζιλίανο καθώς η Γιούβε δαπάνησε για να τον αποκτήσει από την Φιορεντίνα 25 εκατομμύρια. Ο Pazienza, επιστρέψει από το δάνειο στην Ουντινέζε, και όπως ακούγεται ενδιαφέρον για αυτόν έχουν δείξει η Μάλαγα, μια γερμανική ομάδα που το όνομα της δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό καθώς και οι Πάρμα, Σαμπντόρια από την Ιταλία,  ενώ και ο Παντοΐν βρίσκεται στο στόχαστρο της Πάρμα. 

Με τις βαλίτσες στο χέρι είναι και ο Μάρκο Μότα με πιο πιθανούς προορισμούς για να συνεχίσει την καριέρα του της Βόλφσμπουργκ, Αταλάντα και Μπολόνια. Τέλος ο Reto Ziegler  είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει και την επόμενη σεζόν στην Τουρκία με την Φενέρ να είναι πρόθυμη να πληρώσει τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ της ρύτρας του.

Μένει να δούμε τις προσφορές που θα φτάσουν στα γραφεία της Γιουβέντους στην Corso Galileo Ferraris και αν αυτές ικανοποιήσουν τους διοικούντες της ομάδας. Το σίγουρο είναι πως αναμένονται μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ της «Μεγάλης Κυρίας» για την επόμενη σεζόν. 

4 σχόλια:

Xristos είπε...

na fygoun oloi aftoi pou grafontai ektos ton quagliarella kai isos tou padoin

Unknown είπε...

Κρατηστε Ματρι και Κουλια.

Ανώνυμος είπε...

apo autous mono o quagliarella na minei gia tous upolupous an erthei kalh prwtash na tous poulisei na feroun lefta kai na ta dwsoun ola se ena for kai se ena aristero mpak.den xreiazomaste alous paixtes h omada etsi tha einai komple

Xristos είπε...

mazi sou anonime