JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Παρουσιάστηκε η νέα εκτός έδρας εμφάνιση της Γιουβέντους για την σεζόν 2012/13.

Juventus και Nike παρουσίασαν σήμερα τη νέα εκτός έδρας εμφάνιση για την σεζόν 2012/13. Το κομψό πουκάμισο, που φέρει μπροστά του την νέα χορηγός που είναι η Jeep, είναι ολόμαυρη, ένα χρώμα επιλέχθηκε για να τονίσει την αποφασιστικότητα της Γιουβέντους και την πείνα για την επιτυχία.

Η νέα φανέλα δεν θα διαθέτει πλέον τα 3 αστέρια των 30 σκουντέτο. Αντ 'αυτού, θα υπάρχει μία επιγραφή που θα γράφει «30 sul campo» κάτω από το σήμα του σύλλογο.
Αυτά τα αστέρια, όμως, θα υπάρχουν πάνω από το σήμα στην έκδοση της φανέλας που θα είναι για τους οπαδούς. Ένα επιπλέον τρίτο αστέρι θα μπορεί να προστεθεί σε οποιοδήποτε από τα καταστήματα του συλλόγου.

Αγοράστε την νέα φανέλα και προσθέστε το τρίτο αστέρι.























Διαβάστε το επίσημο δελτίο τύπου της ομάδας.

Τορίνο, 15 Ιούνιος 2012 - Nike και Juventus Football Club, παρουσίασαν σήμερα τη νέα εκτός έδρας εμφάνιση της πρωταθλήτριας ομάδας της Serie A για την επόμενη σεζόν. Η στολή αντλεί έμπνευση από το ένδοξο παρελθόν του ιταλικού πρωταθλήματος. Κερδίζοντας το Club και γιορτάζει έκτακτα τα νέα επιτυχή αποτελέσματα.

Η φανέλα είναι πλημμύρα από το μαύρο, ένα χρώμα που επιλέχθηκε για να τονίσει την αποφασιστικότητα και την πείνα για την επιτυχία. Οι λεπτομέρειες σχετικά με τη φανέλα, σορτς και κάλτσες είναι ένας φόρος τιμής για τις βασικές αξίες στις οποίες ο Όμιλος ιδρύθηκε.

Ο σχεδιασμός στο λαιμό είναι εμπνευσμένο από την φανέλα της σεζόν 1941-42 με την οποία κερδίσαμε το Coppa Italia. Στο εσωτερικό του λαιμού είναι γραμμένο ένα σύνθημα που εκφράζει απόλυτα το σύλλογο - “Vincere Non È Importante È L’Unica Cosa che Conta” (νίκη δεν έχει σημασία, είναι το μόνο που μετράει), πρόταση σύμβολο του Giampiero Boniperti.

Οι κάλτσες είναι μαύρες με το «Γιουβέντους» να είναι γραμμένο με λευκό.

Η νέα φανέλα είναι σαν το νέο γήπεδο της Γιούβε – καθώς κατασκευάστηκε από ανακυκλωμένο πολυεστέρα της Nike, καθιστώντας την έτσι πιο φιλική προς το περιβάλλον. Για κάθε (φανέλα και σορτς) έγινε χρήση ανακυκλωμένων πλαστικών μπουκαλιών νερού. Αυτή η καινοτόμος διαδικασία παραγωγής μειώνει την κατανάλωση ενέργειας έως και κατά 30% σε σύγκριση της παραδοσιακής διαδικασίας παραγωγής πολυεστέρα. Από την Nike έχει χρησιμοποιηθεί κατ 'εκτίμηση 1.115.000.000  ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια για τη δημιουργία υψηλής απόδοσης σετ της Γιουβέντους.

Τα σετ είναι φτιαγμένα από 23% ελαφρύτερο ύφασμα με 20% ισχυρότερη δεμένη δομή από τις προηγούμενες εμφανίσεις της Nike και το χαρακτηριστικό Nike Dri-FIT τεχνολογία για να απορροφά την υγρασία μακριά από τους αθλητές για να βοηθήσει να τους κρατήσει δροσερούς και ξηρούς μέσα στο γήπεδο.

Η Ρύθμιση θερμοκρασίας ενισχύεται από ζώνες αερισμού, που αποτελείται από μια σειρά από μικροσκοπικές οπές κοπής λέιζερ στην μασχάλη και στην μέση, επιτρέποντας στον αέρα να κυκλοφορεί για να κρατήσει τους παίκτες δροσερούς.

Η συλλογή της Γιουβέντους συμπληρώνεται από μια σειρά αθλητικών ειδών που είναι μακριά από τον αγωνιστικό χώρο σχεδιασμένη για τους λάτρεις που είναι πρόθυμοι να φορέσουν το πάθος τους για την Γιουβέντους με το στυλ και την κομψότητα στον ελεύθερο χρόνο τους.

Η νέα φανέλα θα πωλείται στην έκδοση με τα 2 αστέρια πάνω από το σήμα της Juventus FC και θα υπάρχει η δυνατότητα να μπει και το τρίτο αστέρι. Για όλους τους υποστηρικτές της Γιουβέντους την επόμενη σεζόν η φανέλα θα έρθει μαζί με το σκουντέτο και το ειδικό γραπτό μήνυμα "30 Sul Campo" (30 στο γήπεδο).

Η νέα φανέλα είναι διαθέσιμη από την 1η Ιουνίου στα καταστήματα Nike, και στο  Juventus Store και σε άλλα επιλεγμένα καταστήματα πώλησης.

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Juve-ntino.ξέρεις άμα έχει κοντά στην Ξάνθη πχ. Θεσσαλονίκη κανένα juventusshop και άμα δεν έχει τη λες γ αυτό το site:
http://www.sportarena.gr/el-gr/eur/juventus/juventus

Άμα ξέρεις εσύ κανένα καλύτερο site για online αγορές.
Συγνώμη αν σε ζάλισα αλλά είμαι από το 1998 juventus και δεν έχω μια φανέλα της ομάδος.
Βασικά θέλω ποιο πολύ φόρμες και κανένα μπουφάν.Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

Το καλυτερο μερος για να ψωνισεις ειναι το http://www.juvestore.com στην Ιταλια. Τωρα για Ελλαδα μονο απο sportarena.gr