JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Πίρλο : "Παίξαμε αρκετά καλά σε ένα δύσκολο παιχνίδι"

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της εθνικής Ιταλίας στην ισοπαλία (1-1) κόντρα στην Ισπανία, εμφανίστηκε ο Αντρέα Πίρλο. Μάλιστα, ο μέσος της Γιουβέντους πιστεύει πως βγήκε σε καλό στην «σκουάντρα ατζούρα», η φιλική ήττα (3-0) που είχε γνωρίσει από τη Ρωσία μερικές μέρες πριν ξεκινήσει το Euro.

 «Στο ματς με την Ισπανία θα μας έβαζα εφτά στα δέκα, καθώς ήταν ένα δύσκολο ματς στο οποίο τα πήγαμε αρκετά καλά. Η ήττα που γνωρίσαμε από την Ρωσία πριν ξεκινήσει το Euro μας έκανε καλό, καθώς από εκεί φάνηκε πως έπρεπε να ανεβάσουμε την απόδοσή μας», τόνισε ο Πίρλο.

Μάλιστα, μίλησε και για τον μέσο της Ρόμα, Ντάνιελε Ντε Ρόσι, ο οποίος αγωνίστηκε σε μία πρωτόγνωρη θέση για εκείνον, εκείνη του κεντρικού αμυντικού στο ματς κόντρα στην εθνική Ισπανίας: «Ο Ντε Ρόσι τα πήγε εξαιρετικά σε αυτή τη θέση. Μπορεί να αγωνιστεί οπουδήποτε, καθώς έχει τη νοοτροπία του πρωταθλητή».

Τέλος, δεν ξέχασε να αναφερθεί και στον σκόρερ της «σκουάντρα ατζούρα», Αντόνιο Ντι Νατάλε, ο οποίος με το δικό του γκολ έβαλε σε θέση οδηγού τους Ιταλούς: «Όλοι στην ομάδα γνωρίζουμε πως ο Ντι Νατάλε συνηθίζει να κάνει τέτοιες κινήσεις. Έτσι, μόλις τον είδα να φεύγει του έδωσα την πάσα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: