JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Tavaroli: "Ο Μοράτι μου ζήτησε να κατασκοπεύσω τον Moggi και τους διαιτητές"


Στο Κακουργιοδικείο του Μιλάνου χθες σε μια σημαντική ακρόαση για την πλέον διαβόητη διαδικασία της Telecom: ο κύριος πρωταγωνιστής και βασικός μάρτυρας της υπόθεσης Giuliano Tavaroli, επικεφαλής της ασφάλειας στην Telecom.
Μεταξύ άλλων, ο Tavaroli ανακρίθηκε σχετικά με το φάκελο "Ladroni", ο οποίος είναι αυτός που οδήγησε στο γραφείο ασφαλείας για τη διερεύνηση των Τηλεπικοινωνιών και τον συνομιλιών (χωρίς άδεια από τους φορείς διερεύνησης) του Luciano Moggi και ορισμένων διαιτητών στη Serie A. 

"Οι υποκλοπές των τηλεφωνημάτων μου ανατέθηκε από την Ίντερ και από τον μεγαλομέτοχο της Masimo Moratti, το έκανα μαζί με τον Facchetti ", δήλωσε ο πρώην επικεφαλής ασφάλειας της Telecom.

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν στα μέσα ενημέρωσης τους τελευταίους μήνες, η αμυντική θεωρία της Ίντερ, είναι ότι δεν εμπλέκεται άμεσα ούτε ο Facchetti αλλά ούτε και ο Μοράτι (Μπορεί να μην συμμετείχαν άμεσα αλλά εαυτοί είναι οι εγκέφαλοι και οι ηθικοί αυτουργοί των υποκλοπών χωρίς καμιά εισαγγελική εντολή). 
Μετά και από αυτές τις αποκαλύψεις δεν ξέρω τι περιμένει η αθλητική δικαιοσύνη και η ομοσπονδία για να καλέσει τον Μοράτι και την ομάδα του να μας πουν γιατί κατασκόπευαν την Γιουβέντους και τον τότε τεχνικό διευθυντή της, πρόκειται για βιομηχανική κατασκοπία και θα πρέπει η Γιουβέντους να κινηθεί νομικά όχι μόνο κατά της ομοσπονδίας (όπως το έχει κάνει) αλλά και κατά της Ίντερ. Δυστυχώς αυτή είναι η Ιταλία και η δικαιοσύνη της. Εμείς το 2006 πληρώσαμε πολύ σκληρά σε μια διαδικασία που κράτησε λιγότερο από ένα μήνα!  Η FIGC τώρα γονατίζει και κάνει ότι δεν ακούει τίποτα. Τουλάχιστον οφείλει να ερευνήσει τα όσα λέει ο Tavaroli .. Αλλά εγώ πιστεύω πως δεν θα κάνει τίποτα ... γιατί, όπως πάντα, μόνο την Γιουβέντους τιμωρούν άμεσα... Δεν θα κάνει τίποτα ο πρόεδρος της FIGC Abete... επίτηδες …

Τώρα η Juve θα πρέπει να διεκδικήσει με όλα τα νόμιμα μέσα που διαθέτη πίσω τα 2 πρωταθλήματα που της έχουν αφαιρεθεί κακώς όπως αποδεικνύεται + τα 443 εκατ. ευρώ αποζημίωση, και να της ζητήσουν δημόσια συγγνώμη όσοι την έβλαψαν. Αλλά όπως αποδεικνύεται ο Μοράτι ελέγχει ολόκληρο το κουκλοθέατρο της FIGC... αυτός κρατάει τα σκοινιά όλων των μαριονεττών του θιάσου και κανείς δεν τον πειράζει!  Αν είναι αλήθεια όλα αυτά που είπε ο Tavaroli θα πρέπει άμεσα να πληρώσουν οι υπεύθυνοι και να μας επιστραφούν αυτά που μας στέρησαν.

Με βάση λοιπόν αυτά που έχει καταθέσει ο Tavaroli η Γιουβέντους θα μπορούσε να ζητήσει από την FIGC την άδεια να αναλάβει νομική δράση εναντίον της Ίντερ για βιομηχανική κατασκοπεία. Και εδώ αρχίζω να γελάω. Γελάω γιατί είναι αστείο να σκεφτώ τι θα τραβήξει ο Abete αν θα αρνηθεί αυτό το δικαίωμα στη Γιούβε .... 

Θα πρέπει να δώσει τα δύο πρωταθλήματα σε εκείνους που τα κέρδισαν στους αγωνιστικούς χώρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: