JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Ένα βήμα μακριά από την Γιουβέντους o Gabbiadini.


Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιστοσελίδα Sportmediaset, Γιουβέντους και Αταλάντα είναι έτοιμες να καθορίσουν τις λεπτομέρειες σχετικά με την μεταγραφή του Manolo  Gabbiadini. Η συμφωνία προβλέπει ότι η Αταλάντα θα εισπράξει 4-5 εκατ. ευρώ για το μισό του παίκτη, επίσης μέρος της συμφωνίας προβλέπει και κάποια ανταλλάγματα από την μεριά της Γιουβέντους, όπως ο Marco Motta και ο Michele Pazienza. 

Υπάρχει αισιοδοξία και από τις δύο πλευρές ότι η συμφωνία θα μπορούσε σύντομα να ανακοινωθεί, αλλά λόγω της εργασίας των Paratici και Pierpaolo Marino, κυρίως του πρώτου λόγω του ότι ψάχνει για κορυφαίους παίκτες που πρέπει να έρθουν στη Γιουβέντους και πρέπει να ξεπεράσουν τον ανταγωνισμό με ομάδες όπως η Ντορτμούντ, Νάπολι, Βόλφσμπουργκ και Man Utd. 

Σε περίπτωση που ο παίκτης τελικά κλείσει με την Γιούβε, το σχέδιο του Conte για τον Gabbiadini είναι να δώσει δανεικό στην Μπολόνια, καθώς με τους rossolu έχουν καλές σχέσεις οι άνθρωποι της Γιουβέντους μετά και τις περιπτώσεις των Sorensen και Pasquato.

6 σχόλια:

Κωνσταντινος είπε...

Οτι να ναι,το ροστερ γεμιζει με ποιοτικους παικτες.....
Τι αλλο θα δουμε.

Unknown είπε...

Ποιος είναι πάλι αυτός;

Xristos είπε...

kala gia ta panigiria einai stin dioikisi. pame na kleisoume enan talantouxo epithetiko pou agonizete stin ethniki italias kato ton 21 tha dosoume 5 ekatommuria evro tsampa kai tha ton dosoume amesos daneiko? gia poion logo? me ton peluso ithela na ksera ti ginete?

Juve-ntinos.!!! είπε...

Μάγκες αυτά έλεγαν και για έναν πιτσιρικά που ήρθε στην Γιούβε το 1993 (ξέρετε για ποιόν μιλάω), θα σας παρακαλούσα να μην είστε τόσο αρνητικοί με κάθε νεαρό παίκτη που είναι στόχος της ομάδας μας, για να παίζει στην εθνική κάτω τον 21 μάλλον έχει μέλλον στο ποδόσφαιρο και κάτι ξέρουν οι παράγοντες τις Γιούβε, όσο για το αν θα δοθεί δανεικός και πάλι σωστά σκέφτονται στην ομάδα, φυσικά και πρέπει να δοθεί δανεικός για να πάρει παιχνίδια.

mike_bianconero είπε...

Αυτές οι κινήσεις τύπου να δώσπυν 5 μυρια για έναν παικτή άλλα 6-7 στην κολοπεσκαρα για τον κοντο εμένα μου δείχνουν ένα πράμα...ξεχάστε το μεγάλο όνομα στη επίθεση παίδες για κανα Destro μας κόβω...

Xristos είπε...

gia destro kai an tha elega ego mike