JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Ιταλία - Κροατία 1-1, τα φαντάσματα του 2004 επιστρέφουν.

Μετά την ισοπαλία της Σκουάντρα Ατζούρα με την Κροατία υπάρχει ο κίνδυνος η Ιταλία να πάθει ότι και το 2004 όταν και τότε στην τελευταία αγωνιστική του Euro Σουηδία και Δανία έφτιαξαν το μεταξύ τους ματς 2-2 και με την τριπλή ισοβαθμία πέταξαν έξω την Ιταλία, κάτι ανάλογο μπορεί να συμβεί και φέτος αν η Ισπανία με την Κροατία έρθουν ισόπαλες με 2-2 την τελευταία αγωνιστική, θα δούμε πως θα αντιδράσουν οι δυο ομάδες.

 Η Κροατία απέσπασε την ισοπαλία με 1-1 από την Ιταλία με τη «σκουάντρα ατζούρα» να θέλει μόνο τη νίκη επί της Ιρλανδίας για να διατηρηθεί ζωντανή στη «μάχη» της πρόκρισης. Για έκτο παιχνίδι στην ιστορία της, η Κροατία κατάφερε να διατηρηθεί αήττητη από την Ιταλία, καθώς απέσπασε την ισοπαλία με 1-1 και έγινε μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης του Euro 2012.

Πλέον η «σκουάντρα ατζούρα» καλείται να επικρατήσει της Ιρλανδίας για την τελευταία αγωνιστική και η Κροατία να ηττηθεί από την Ισπανία για να προκριθεί στην επόμενη φάση, καθώς η πιθανή τριπλή ισοβαθμία στους πέντε βαθμούς δύσκολα θα της δώσει την πρόκριση.

Η ομάδα του Τσεζάρε Πραντέλι ξεκίνησε πολύ καλά την αναμέτρηση και στα πρώτα 15 λεπτά έχασε αρκετές ευκαιρίες για να πάρει το προβάδισμα με τον Μπαλοτέλι να χάνει τις ευκαιρίες. Στο 38’ ο Μαρκίσιο σε διπλό τετ α τετ είδε τον Πλετικόσα να αποκρούει και τις δύο φορές. Στο 41’ όμως ο μεγάλος Αντρέα Πίρλο με απευθείας εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ για τους Ιταλούς κάνοντας το 1-0. 

Στην επανάληψη η «σκουάντρα ατζούρα» μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με  μοναδικό στόχο να διατηρήσει το μηδέν στην άμυνά της και το πλήρωσε. Στο 71’ ο Μαντζούκιτς βγήκε στην πλάτη της άμυνας της Ιταλίας και με ωραίο σουτ, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα που δίνει το δικαίωμα στην Κροατία να προκρίνεται στην επόμενη φάση ακόμα και με ισοπαλία στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στην Ισπανία.

2 σχόλια:

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Kαλα να παθουν!!!
Να αποφασισουν καποια στιγμη να μην ψωλοβαρανε στους ομιλους!
Οι Ισπανοι αποδεδειγμενα πλεον μονο απο τους Ιταλους μπορουν να τη πατησουν που δεν μπορουν να κερδισουν εδω και 100 χρονια γιατι να μην τους αφησουν εκτος?

Ανώνυμος είπε...

Απο το κακο στο χειροτερο παμε.
Ελπιζω στο αλλο ματς να παιξει ο Μπαρτζαλι,ο Νοτσερινο και επιθεση Ντι Ναταλε,Σουπερ Μαριο.