JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Είμαστε ITALJUVE;  Si.

Είμαστε όλοι έτοιμοι, οι οπαδοί της Squandra Azzurra και σε εγρήγορση να ζήσουμε ακόμα μια όμορφη στιγμή σε ένα ακόμη Ευρωπαϊκό παιχνίδι με το πάθος που είμαστε δεμένοι όλοι οι Italianness, που ανέκαθεν χαρακτήριζε όλες τις ομάδες μας. Μπορεί να ξέρουμε ότι πολλοί δεν συμπαθούν πραγματικά την ομάδα που πάντα φέρνει τους περισσότερους παίκτες στην εθνική, αλλά αυτό δεν επηρεάζει το πάθος μας για την εθνική μας.

Το μπλε χρώμα για λίγες ημέρες δένει άψογα με το μαύρο και το λευκό και είναι πάντα έτσι. Το παγκόσμιο κύπελλο το 2006 «κερδήθηκε με δάκρυα στα μάτια των παικτών μας για την μεγαλύτερη αδικία που έγινε ποτέ, δάκρυα χαράς ενωμένα με τον πόνο για έναν ανάξιο και άδικο υποβιβασμό της μεγάλης μας αγάπης.

Τώρα η Γιουβέντους και πάλι μετά από μια θριαμβευτική σεζόν όπως και τότε στέλνει εφτά πρωταθλητές, αλλά κάποιοι ακόμα και τώρα προσπάθησαν να την καταστρέψουν. Ευτυχώς, τώρα, εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να εμβολιάσουμε τους παίκτες μας, με ισχυρή αυτοπεποίθηση και θάρρος. Πρέπει να βοηθήσουμε την εθνική μας, όπως δείχνουμε το πάθος μας και για τα χρώματα της πολυαγαπημένης μας Γιουβέντους έτσι πρέπει να δείξουμε την αγάπη μας και για την εθνική μας.

Όλοι ελπίζουν ότι η κατάληξη θα είναι ίδια όπως το 2006, με την εξαίρεση ότι αυτή τη φορά δεν θα επιτρέψουμε να υπάρξει άλλη αδικία σε βάρος της ομάδας που έχει χαρίσει τέσσερα παγκόσμια και ένα Ευρωπαικό στην εθνική Ιταλίας, αυτή τη φορά δεν θα το επιτρέψουμε σε κανέναν. Σε κάθε περίπτωση, είτε το θέλουν είτε όχι την Ιταλία εμείς την αγαπάμε και εμείς πάντα έχουμε τους περισότερους παίκτες μας σε αυτήν, αυτό δεν μπορεί να το διαγράψει κανείς, ούτε ο κύριος Abete που με τόση ευκολία χωρίς καν να μας δώσει το δικαίωμα υπεράσπιση μας έριξε κατηγορία το 2006 ενώ χαρίσαμε τον 4 παγκόσμιο τίτλο στην Squadra Azzurra και μας αφέρεσε αδίκος δυο πρωταθλήματα που τα κερδίσαμε πανάξια μέσα στα γήπεδα και με μεγάλη διαφορά από τους αντιπάλους μας, αλλά ακόμα και έτσι εμείς πάντα θα στηρίζουμε την δεύτερη μεγάλη μας αγάπη.

 Forza ITALJUVE.  Forza Squadra Azzurra.

2 σχόλια:

Κωνσταντινος είπε...

Ελλαδα,τιποτε αλλο.

Ανώνυμος είπε...

Ainte re ellada