JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Σκληρές διαπραγματεύσεις για Verratti.


Φαίνεται ότι έκανε αρκετές ημέρες, αλλά το πέρασμα του Marco Verratti στη Γιουβέντους είναι ακόμα σε εκκρεμότητα, η Γιουβέντους ανέβασε την προσφορά της από τα 7 στα 10 εκατομμύρια συν δυο παίκτες (Bouy και Troisi) αλλά η Πεσκάρα δεν δέχτηκε. Η εντύπωση μας είναι ότι η Πεσκάρα προσπαθεί να αυξήσει όσο το δυνατόν περισσότερο το ποσό που θέλει να εισπράξει από την πώληση του νεαρού παίκτη και σε αυτή της την προσπάθεια έβαλε στο παιχνίδι και την Νάπολι για να πιέσει την Γιουβέντους να ανεβάσει κι άλλο την προσφορά της, επίσης η Πεσκάρα λέει πως αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματα τους θα αποσύρουν τον παίκτη από την αγορά. Αυτό έγινε επίσης προφανές και από τα λόγια του διευθύνοντος συμβούλου της biancazzurri, Αντόνιο Μαρτίνο , που μίλησε σήμερα στο «Ράδιο Crc»: 

«Ο Verratti στη Γιουβέντους; Το αρνούμαι κατηγορηματικά, ο Verratti είναι παίκτης της Πεσκάρα. Το αγόρι είχε εκφράσει τη συμπάθειά του στην Γιουβέντους αλλά δεν υπάρχει τίποτα ακόμη. Υπάρχει ένας καλός χρόνος να πάει στη Γιουβέντους ο Verratti, θα μπορούσαμε επίσης να αποφασίσουμε να αποσύρουμε τον παίκτη από την αγορά. Οι διαπραγματεύσεις για τον Verratti, δεν είναι μόνο με βάση τα χρήματα, αλλά και για τους παίκτες που θα φτάσουν στην Πεσκάρα ως ανταλλάγματα. Η σχέση με τον De Laurentis είναι πολύ καλή, και ποτέ δεν αρνήθηκα ότι είχα επαφή με την Νάπολι για τον Verratti, οπότε αν εμείς έχουμε τις κατάλληλες συνθήκες, θα κλείσει το deal. Μιλάμε για τον Verratti και την Γιουβέντους, αλλά θα ήθελα να γίνει αντιληπτό ότι το αγόρι περισσότερο από οπαδός της Γιουβέντους, είναι οπαδός της Πεσκάρα. Η υπόθεση της Νάπολης υπήρξε πάντα, δεν έχει ποτέ σταματήσει και νομίζω ότι μπορεί να υπάρχουν συνθήκες που το μέλλον του παιδιού θα είναι με το μπλε χρώμα. Στις επόμενες λίγες ώρες, θα μάθετε πολλά περισσότερα», πρόσθεσε ο Αντόνιο Μαρτίνο.


Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Sebastiani, ιδιοκτήτης της Πεσκάρα, που μίλησε επίσης για το θέμα του νεαρού άσσου: «Μετά την τελευταία προσπάθεια  της Γιουβέντους θα έλεγα ότι εξακολουθούν να υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να δούμε τον Verratti στη Γιουβέντους. Ωστόσο οι θέσεις μας παραμένουν ίδιες. Μέχρι την Κυριακή, ο παίκτης δεν θα μετακινηθεί από την Pescara, δεν πρόκειται να πωληθεί σε κανέναν. Για δύο λόγους: αύριο (σήμερα), θα υπάρξει ένα σημαντικό διοικητικό συμβούλιο της Πεσκάρα και το Σάββατο θα περιμένουμε την επιστροφή του αθλητικού διευθυντή μας Delli Carri από το Μιλάνο. Δεν μπορώ να αρνηθώ ότι η προσφορά της Νάπολης με πείθει περισσότερο επειδή είναι πολύ ανώτερη από αυτή της Γιουβέντους. Και ήθελα να προσθέσω ότι έχουμε καλές σχέσεις με τον De Laurentiis, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει, εν ολίγοις, σε συμφωνία. "

Από τις 14:50 οι άνθρωποι των δυο ομάδων βρίσκονται στο ξενοδοχείο ΑΤΑ σε μια συνεδριάσει που έχει προγραμματιστεί μεταξύ των δύο ομάδων για να λύσουν το πρόβλημα που έχει προκύψει με την αγορά του Verratti. Ο παίκτης περιμένει και θέλει να πάει στην Vecchia Signora, ο Paratici είναι βέβαιος ότι σήμερα θα υπάρχει αίσιο τέλος σε αυτήν την υπόθεση, ενώ η Πεσκάρα φαίνεται να είναι πολύ σκληρή στις διαπραγματεύσεις της, με την Νάπολι να είναι περιμένει στη γωνία και να είναι έτοιμη να επωφεληθεί από το τυχόν αδιέξοδο που θα υπάρξει.

7 σχόλια:

Unknown είπε...

Ακου εκει η Πεσκαρα κανει σκληρες διαπραγματευσεις.
Αααα ρε φλωρε Μαροτα και κατι ομαδουλες σαν τη Πεσκαρα σε κανουν οτι θελουν..!!!

Ελπιζω να εχουμε αισιο τελος.

Juve-ntinos.!!! είπε...

Erind η Πεσκάρα μπορεί να ζητάει ότι θέλει αλλά δεν νομίζω πως ο Μαρότα και κατ´ επέκταση η Γιούβε να ανοίξει τα πόδια και να δώσει αυτά που θέλει η Πεσκάρα, εμένα και τα 10 μύρια που προσφέρουμε πολλά μου φαίνονται, αν δεν θέλουν ας τον κρατήσουν στην ομάδα τους να παίξει στη Serie A και αν πάθουν ότι έπαθε και η Βιγιαρεάλ με τον Ρόσι (ήθελαν πέρυσι 30 μύρια για να τον δόσουν στη Γιούβε και τώρα ούτε 4 δεν μπορούν να πάρουν) ας τραβάνε τις κολότριχες τους, ακού εκεί δεν τους αρέσουν 10 μύρια + δυο παίκτες. Μαρότα μην δώσεις ούτε ένα ευρώ παραπάνω. Και αν τους αρέσει.

Unknown είπε...

Συμφωνω απολυτα!!!

Xristos είπε...

θα μας τα κανουν τσουρεκια τωρα με τον Βερατι

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

10 μυρρια συν δυο παικτες για το 50% του παικτη?Σοβαρα μιλαμε?
Ρε αντε παρατηστε τον και παντε παρτε καμια παικτουρα επιθετικο που θα βολευτουμε με ντεστρο και σινιστρο του χρονου!

Ανώνυμος είπε...

den prepei na dwsoun panw apo 10 muria.mporei o paixths na einai polu kalos alla einai 19 xronon kai den exei paiksei akoma serie a. pantos apo tou xronou tha mas xreiastei enas antipirlo giati kai autos tha ginei 34. alla kai fetos tha prepei na vroun ena tropo na ton kratan fresko gia na einai se kalh katastash olh th xronia giati einai 33 kai tha exei paiksei kai ena euro

mike_bianconero είπε...

χαχα Δημήτρη ο Σινιστρο ποιός είναι ρε σατανά??χαχαχα
Ντίνο συμφωνούμε εδώ κατά τη γνώμη μου ουτε CENT να μην δώσουν στα γατια απο τη Πεσκάρα που μου ανέβηκαν με δανεικούς και τώρα μου κάνουν και παζάρια η γιουβε φταίει που σας δίνει δανεικούς που να τον δώσετε με 3 μυρια στη Νάπολι ρε!ουστ!