JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Σήμερα μπορεί να κλείσει το θέμα Τζιοβίνκο.


Εντός της ημέρας αναμένεται η Γιουβέντους να συμφωνία με την Πάρμα για την υπόθεση του Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου.

Τα δικαιώματα του 25χρονου επιθετικού ανήκουν από κοινού στους δύο συλλόγους και σήμερα θα προσπαθήσουν να βρουν μία λύση, αν και η Ίντερ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Οι «μπιανκονέρι» σκοπεύουν να δώσουν 12 εκατ. ευρώ στην Πάρμα, όμως εκείνοι ζήτησαν ένα ποσό κοντά στα 15 εκατ. Ευρώ. Ενδεχομένως η «Μεγάλη Κυρία» να καλύψει τη συγκεκριμένη διαφορά με την παραχώρηση κάποιων ποδοσφαιριστών από το ρόστερ της.

Την περσινή σεζόν ο Τζιοβίνκο πέτυχε 15 γκολ σε 36 ματς του ιταλικού πρωταθλήματος και κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Αντόνιο Κόντε, ο οποίος ετοιμάζει ένα νέο ρόστερ στη «Γιούβε» εν όψει της σεζόν 2012/13.  




Εν τω μεταξύ, από το «Sky Sports», ο πράκτορας του Giovinco, Andrea D'Amico έχει μιλήσει για τη διαπραγμάτευση που αφορά τον πελάτη του: «Θα περιμένουμε μέχρι το τέλος της συνεδρίασης, περιμένουμε τα πάντα να επισημοποιηθούν. Ο Giovinco δεν είναι εμπόρευμα ανταλλαγή, έχει κάνει δύο πολύ σημαντικά χρόνια με τη φανέλα της Πάρμα , και θα είναι τιμή του να παίζει και πάλι με τη φανέλα της Γιουβέντους. Στη Γιουβέντους θεωρούν, ότι είναι το προϊόν τους και θέλουν να γυρίσει σπίτι. Είναι έτοιμος για μια μεγάλη ομάδα. Η συνάντηση μεταξύ της Γιουβέντους και τηςΠάρμα; Αυτό θα συμβεί το απόγευμα, ελπίζω».  

3 σχόλια:

Xristos είπε...

as elpisoume oti tha exei aisio telos

Ανώνυμος είπε...

an ton kleisoume theloume akoma ena megalo for kai ena aristero mpak(pisteuw o ermero tha einai oti prepei) kai kleinei to roster alla fysika prepei kai na poulisoume.

Ανώνυμος είπε...

Αμα κλείσει Τζοβινκο και έρθει το μεγάλο φορ που λένε.
Τότε πιστεύω πως Κουαλια και Ματρι θα χάσουν τη θέση τους απο την 11αδα.
Είναι όμως καλό για την ομάδα γιατί θα έχουμε φρέσκα πόδια στο κύπελλο.

Έριντ