JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

«30 sul campo» - «30 στο γήπεδο». Αυτό θα γράφουν οι νέες φανέλες της Γιουβέντους.


Πρωτότυπη θα είναι όπως μαθαίνουμε από διάφορα ιταλικά site η νέα φανέλα της Γιουβέντους. Όχι, όμως, για τα χρώματα ή τα σχέδια, αλλά για το σήμα της, από το οποίο όπως αναφέρουν πηγές στην Ιταλία θα λείπουν από αυτήν τα δύο αστέρια και στο κάτω μέρος του σήματος της Γιούβε θα εμφανίζεται η φράση «30 sul campo» που θα δηλώνει πως η ομάδα έχει κατακτήσει 30 τίτλους πρωταθλήματος μέσα στο γήπεδο. Επίσης στο μέσα μέρος του γιακά των νέων εμφανίσεων θα είναι γραμμένη και η γνωστή φράση του Boniperti, «Η νίκη δεν έχει σημασία, είναι το μόνο πράγμα που μετράει».

Το πρωτάθλημα που κατέκτησε φέτος η Γιουβέντους για όλους τους
tifosi της Μεγάλης Κυρίας είναι το 30ο της ιστορίας της, διότι αν δεν της είχαν αφαιρεθεί οι δύο τίτλοι από τους αθλητικούς δικαστές, λόγω του υποτιθέμενου σκανδάλου «calsiopolis-farsopolis». Αυτό σημαίνει πως θα μπορούσε φέτος να «ράψει» στην ένδοξη φανέλα της και τρίτο αστέρι πάνω από το έμβλημά της.

Οι άνθρωποι και οι οπαδοί της Γιούβε θεωρούν πως η ομάδα έχει, κατακτήσει 30 πρωταθλήματα όλα μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και όχι σε αίθουσες δικαστηρίων. Στους πανηγυρισμούς μάλιστα μετά την κατάκτηση του φετινού «σκουντέτο» όλοι οι φίλοι της Γιουβέντους εμφάνισαν πανό με τον αριθμό «30» και όλοι στο μυαλό τους είχαν το αν τελικά στη φανέλα της νέας σεζόν θα εμφανιζόταν (έστω και παράτυπα λόγω του ότι η ομοσπονδία αναφέρει πως η Γιουβέντους έχει 28 τίτλους) το τρίτο χρυσό αστέρι. 

Τελικά την απάντηση δίνει ο Εμπορικός Διευθυντής της Γιουβέντους Φραντσέσκο Κάλβο. Σύμφωνα με δηλώσεις του, τα 2 αστέρια πάνω από το έμβλημα της ομάδας θα εξαφανιστούν από την φετινή φανέλα της ομάδας και στο κάτω μέρος του σήματος θα αναγράφεται η φράση «30 sul campo» - «30 στο γήπεδο».
Μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι Sky
Sport ανέφερε πως αυτή είναι η φανέλα που επιθυμούν όλοι οι οπαδοί της Γιουβέντους ανά τον κόσμο. Στις δηλώσεις του ανέφερε χαρακτηριστικά : «Ο Πρόεδρος Agnelli, πρότεινε να αλλάξει το λογότυπο της ομάδας, το οποίο θα αναδείξει τα 30 πρωταθλήματα που είναι κερδισμένα στο γήπεδο. Για όλους εμάς, η Γιουβέντους έχει κατακτήσει 30 πρωταθλήματα στο γήπεδο και αυτή η φανέλα είναι που μας αντιπροσωπεύει όλους.» 

O Πρόεδρος Andrea Agnelli, ως εκ τούτου, προτίμησε να αποφύγει την αντιπαράθεση με την Ολυμπιακή επιτροπή της Ιταλίας (CONI) και την Ιταλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FIGC), διότι ποτέ δεν έδωσε την έγκρισή της για να βάλει στη φανέλα το τρίτο αστέρι η Γιουβέντους. Τις τελευταίες εβδομάδες, ορισμένοι σκέφτηκαν το ενδεχόμενο να τροποποιήσουν το επίσημο λογότυπο του συλλόγου, και στην πραγματικότητα, θα επιτρέψει στη Γιουβέντους να βάλει το τρίτο αστέρι με το δικό της τρόπο στη φανέλα της σεζόν 2012-2013 (2 αστέρια στο πάνω μέρος του σήματος και 1 αστέρι στο  κάτω μέρος). Ακόμη και αυτή η υπόθεση, όμως, απορρίφθηκε από τον σύλλογο της Corso Galileo Ferraris που έχει τόσο μεμονωμένα αποσπάσματα από Τα έξι γράμματα της λέξης «Τριάντα» θα πρέπει να εμφανίζονται στην αριστερή πλευρά της φανέλας, ακριβώς κάτω από το έμβλημα της ομάδας. 

Όπως αποφάσισαν οι επιτελείς της ομάδας θα υπάρχει κάτω από το σήμα του συλλόγου μια γραπτή αναφορά, στα τριάντα πρωταθλήματα. Ένα είδος συνθηματικού για την Γιουβέντους καθώς κάτω από το σήμα της θα αναγράφεται το «30 sul campo»,  όπως το «Mes que club» της Μπαρτσελόνα και το «Il club più titolato al mondo» της Μίλαν. Έτσι κανείς από την ομοσπονδία δεν θα μπορεί να πει τίποτα στην Γιουβέντους και αυτήν θα κάνει αυτό που πραγματικά επιθυμεί. Θα δούμε τις επόμενες ημέρες πως θα είναι οι νέες φανέλες της Γιούβε.

8 σχόλια:

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

ΤΡΑΓΙΚΟ!!!!!

Juve-ntinos.!!! είπε...

Δημήτρη συμφωνώ μαζί σου φίλε, αλλά πιστεύω ότι την δεδομένη χρονική στιγμή η Γιουβέντους πρέπει να πάει βάσει τον κανόνων μέχρι να καταφέρει να κερδίσει τις δικαστικές μάχες που έχει να δώσει με την Ιταλική ομοσπονδία, μέχρι τότε δυστυχώς για όλους μας δεν θα μπορεί να βάλει το τρίτο αστέρι. Πάντως και εγώ είμαι ένας από αυτούς που πίστευα πως ο Ανιέλι θα κάνει την υπέρβαση.

Τίποτα όμως δεν μπορεί να ξεριζώσει από την καρδιά και το μυαλό κάθε Γιουβεντίνου ανά τον κόσμο ότι τα πρωταθλήματα μας είναι τριάντα, και αφού δεν μπορούμε να βάλουμε αστέρι θα τους το λέμε γραπτώς μέχρι να το εμπεδώσουν και όλοι οι άλλοι.

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Ειναι μεγιστη κοροιδια Ντινο και μεγαλη βλακεια!
Αντε....
Να δεχθω(που δε το δεχομαι) οτι θα σεβαστουμε την "ιερη αγελαδα" της ιταλικης ποδοσφαιρικης ομοσπονδιας και δεν μπορουμε να βαλουμε το τριτο αστερακι!οκ....
Αντε
Να δεχθω(που δε το δεχομαι) οτι ο Ανιελι και ολοι στη διοικηση ηταν μονο παχυα λογια για τρια αστερια και τωρα κανουν πισω!οκ...
Αντε...
Να δεχθω(που δε το δεχομαι) οτι το τριτο θα αντικατασταθει με μια φραση για τριαντα πρωταθληματα!

Αυτο που δεν εχει καμια λογικη ειναι οτι θα αφαιρεσουμε και τα αλλα δυο αστερια αφηνωντας τη φανελα γυμνη για να γραψουμε ΚΑΤΩ(!!!!!) απο το σημα αυτη τη παπαρια!

Εκτος δηλαδη οτι δε θα φαινεται η διευρημενη αγωνιστικη διαφορα απο τα δυο μουνοπλυματα θα φαινομαστε και με λιγοτερα πρωταθληματα!
Τι διανοια αυτος που το σκεφτηκε ρε?

Επισης η Γιουβε ηταν πρωτοπορος και καινοτομος σε οτι εκανε !Αν τωρα θελει να κανει απομιμηση της μΠαρτσα και της Μιλαν ας φροντισει η φραση που θα βαλει να ναι τουλαχιστον του Μπονιπερτι και οχι αυτο το σιχαμα!Οι μεν γραφουν στο σημα τους "κατι παραπανω απο κλαμπ" οι δε "η πιο επιτυχημενη ομαδα στο κοσμο" και εμεις θα γραψουμε "30 στο γηπεδο"?

Ρε ειμαστε καλα???

Βεβαια πολυ πιθανων να μαι εγω εκτος τοπου και χρονου και να μη βλεπω το μεγαλειο μιας τετοιας αποφασης....

Ανώνυμος είπε...

Μαγκες η αποφαση ειναι του Ανιελι και εν μερη ειναι σωστη κατα την γνωμη μου. Σιγουρα κ γω οπως ολοι θα θελαμε να δουμε τα 3 αστερια στην φανελα αλλα απο την στιγμη που δεν μας το επιτρεπουν αυτη την στιγμη το καλυτερο ειναι να βγουν τα 2 αστερια. Ειναι λιγο μαλακια να βροντοφωναζουμε παντου για τα 30 κ στην φανελα μας να εχουμε 2 αστερια. Ακομα κ η ιδεα να μπει ενα μικροτερο αστερακι καπου αλλου στην φανελα η κατι τετοιο 8α ηταν βλακεια. Η 3 αστερια οπως πρεπει να ειναι η τπτ. Το ''30 sul campo'' θα μπει λογικα μονο φετος στην φανελα η μεχρι να μπορεσουμε να βαλουμε τα 3 αστερια. Δεν 8α ειναι μονιμα κατω απο το σημα της ομαδας. Σαν φραση μια χαρα ειναι για την φετινη μας φανελα, του χρονου πρεπει να βγει και λογικα 8α βγει... Πιστευω οτι ο Ανιελι για την δεδομενη χρονικη στιγμη και θελοντας να μην παει κοντρα σε ολους σωστα επραξε...

Un Gobbo ad Atene είπε...

H απόφαση, μετά και την παρέμβαση του Blatter (τα περίφημα συγχαρητήρια "για τα 28 scudetti") ήταν υποχρεωτική: δεν έχει νόημα να τα βάλεις με το παγκόσμιο ποδοσφαιρικό σύστημα με συμβολικούς τρόπους, το μόνο που θα πετύχεις είναι να σε πετάξουν έξω.

Από εκεί και πέρα, προσωπικά θα συμφωνούσα με μέρος του σκεπτικού του πρώτου σχετικού δημοσιεύματος στο blog του Ju29ro: να μην μπει κανένα αστέρι (ίσως ούτε καν το scudetto) σε ένδειξη διαμαρτυρίας προς την Ομοσπονδία! Μόνον που αυτό θα το καταλαβαίναμε μόνον εμείς, όλοι οι υπόλοιποι και μάλιστα στον υπόλοιπο κόσμο, δεν θα το καταλάβαιναν και οι δημοσιογράφοι δεν θα τους βοηθούσαν βέβαια να το καταλάβουν. Οπότε, αυτό το "30 κερδισμένα στο γήπεδο", όσο και αν θυμίζει milan, είναι αναγκαστικό.

Μέχρι να φτάσουμε τα 32 και -κυρίως- να κερδίσουμε στα δικαστήρια.

Ανώνυμος είπε...

Ρε που πάμε!!!!!
Απλά τραγικό.Δημήτρη συμφωνώ μαζί σου.
Έχουμε 2 αστέρια και θα τα βγάλουμε από τη φανέλα και αυτά,για να βάλουμε μια πρόταση <<30 Sul Campo>>.
Τι είναι αυτά ρε!!!, εμείς δεν είμαστε Barcelona και Milan.
Είμαστε JUVENTUS.!!!

ΥΓ:Η δεύτερη εμφάνιση θα είναι όλη μαύρη με άσπρο περίγραμμα στα μανίκια.(Ωραία μου ακούγεται) πηγή Tuttosport.

Έριντ

Raphael Papajohn είπε...

Αν θέλουμε να κερδίσουμε τις δικαστικές μάχες πρέπει να τους φέρουμε προ τετελεσμένων γεγονότων. Δεν γίνεται να μην πιστεύουμε ουτε εμείς οι ίδιοι στην αξίωση μας.Αν βάζαμε και το τρίτο αστεράκι ακόμα και αν μας έκραζαν με τα χρόνια θα το δέχονταν.Συμφωνώ με τα παιδιά οτι η αφαίρεση των άλλων δύο αστεριών είναι τουλάχιστον τραγική.Όσο για το scudetto δεν το συζητώ καν 6 χρόνια το περιμένουμε.

Stelios είπε...

egw pantws euxomai na exoun oi paiktes mas 3 gera "asteria" sta vrakia tous wste na pairnoun to prwta8lhma ka8e xrono k as leipoun ta 3 asteria apo th fanela!!!