JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

O Μπρούνο Άλβες στην pole position για την άμυνα της Γιούβε.


Ο Beppe Marotta προσπαθήσαμε χθες από το Μιλάνο όπου βρέθηκε να καταφέρει να πάρει τον 24χρονο κεντρικό αμυντικό της Κιέβο Francesco Acerbi, αλλά μετά την παράδοση στη Τζένοα το μισό της κάρτας από την Κιέβο, ο αμυνόμενος θα τελειώσει με τους Rossoneri.  Τώρα, ο Γενικός Διευθυντής και Διευθύνων Σύμβουλος της Γιουβέντους, Beppe Marotta, στρέφει την προσοχή του αλλού. 

Ο Πορτογάλος Μπρούνο Άλβες της Ζενίτ είναι ψηλά στη λίστα και πλέον θα προσπαθήσει να πείσει τόσο τον παίκτη όσο και την ομάδα του, η σχέσης των δυο αμάδων είναι καλές καθώς το περασμένο καλοκαίρι ήθελαν και πάλι να συνεργαστούν με αντάλλαγμα τότε τον Bonucci, ο οποίος ήταν προς πώληση από τον τεχνικό του Αντόνιο Κόντε.

Η τιμή του Μπρούνο Άλβες είναι κοντά στα € 22 εκατομμύρια, η βούληση του παίκτη είναι να αλλάξει ομάδα και περιβάλλον  και θα ήθελε να παίξει στην Ιταλία, έστω και αν ο πρόεδρος της Ζενίτ θέλει να τον κρατήσει στην ομάδα. Εναλλακτικά, στα πλάνα του Beppe Marotta  εξακολουθεί να υπάρχει και ο Salvatore Bocchetti και ο Davide Astori , που φλερτάρει και με την Μίλαν του Allegri.

5 σχόλια:

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Xristos είπε...

an oxi alves , ton bocchetti giati ton astori den ton vlepo oute me sfaires na rxetai stin juve mias kai einai poly arostos me tin milan

Ανώνυμος είπε...

afou o caseres paizei kai stoper dld h juve exei 4 stoper. giati na mirasoun ta lefta kai se mpak kai se senter mpak; anti na ta dwsoun ola gia ena paixtara aristero mpak

Κωνσταντινος είπε...

Καλος παικτης αλλα 30 πατημενα...
Και 22μυρια ειναι πολλα,αν και δεν νομιζω πως υπαρχει περιπτωση να τα δωσουν,εδω το σκεφτονται να δωσουν 10ε για τον μποκετι και θα δωσουν 22ε στον Αλβες ?
Απιθανο,οσο απιθανο ειναι και να παρουμε ενα σεντερ φορ της προκοπης,μας βλεπω με Ντεστρο και αντε ξανα του χρονου να ψαχνουμε σεντερ φορ.

Κωνσταντινος είπε...

Να μη πουμε και το χειροτερο σεναριο να παρουμε και τον μποριελο....