JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Πρόταση από την River Plate έχει στα χέρια του ο Del Piero?


Προθεσμία 72 ωρών ζήτησε ο Ντελ Πιέρο όπως αναφέρουν τουλάχιστον τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης από τη διοίκηση της Ρίβερ Πλέιτ προκειμένου να απαντήσει στην πρόταση που του έγινε ώστε να αγωνιστεί για μια χρονιά με τα χρώματά της Αργεντίνικης ομάδας έναντι 1,5 εκατ. ευρώ.

Εφόσον υπάρχει δόση αλήθειας στο δημοσίευμα του «Tuttosport» και ο θρύλος της Γιουβέντους απαντήσει θετικά, θα ξαναγίνει συμπαίκτης του Νταβίντ Τρεζεγκέ, με τον οποίο αποτέλεσαν «φονικό» δίδυμο την εποχή που αγωνίζονταν μαζί στους «μπιανκονέρι». 

Ο Νταβίντ Τρεζεγκέ, ωστόσο χθες το βράδυ, μίλησε για αυτό το θέμα στο Radio Cooperativa της Αργεντινής και εξήγησε ότι ο Del Piero θα είναι δύσκολο να έρθει στη River. «Εμείς δεν πρέπει να παραπλανήσουμε τους ανθρώπους. Ο Άλεξ και εγώ είμαστε φίλοι, αλλά δεν έχουμε μιλήσει για την πιθανή κίνηση του να έρθει εδώ. Ψάχνει για την καλύτερη λύση, δεδομένου ότι είναι ελεύθερος από την Γιουβέντους. Νομίζω ότι οι στόχοι του είναι οι άλλοι. Έχει το τηλέφωνο μου εάν χρειαστεί πληροφορίες σχετικά με την River».

Πάντως, ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ντελ Πιέρο έχει εκφραστεί και από συλλόγους τους MLS στις Ηνωμένες Πολιτείες (Chicago, Boston  και New York) . Επίσης έχει λάβει δύο προσφορές από το Μεξικό (Cruz Azul και America), επίσης και από την Κίνα υπάρχει ενδιαφέρον για τον Pinturicchio, με τη Σαγκάη να θέλει να τον πάρει και να είναι συμπαίκτες με τον Ανελκά. 
Ο Ντελ Πιέρο θα περιμένει για κάποια καλύτερη πρόταση μέχρι τις 20 Ιουνίου περίπου, στη συνέχεια θα αποφασίσει τον επόμενο προορισμό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: