JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Marotta: «Δεν έχουμε καμία πρόθεση να χάσουμε τον Verratti, αλλά».


Ο Giuseppe Marotta, διευθύνων σύμβουλος της Γιουβέντους, δίνει μια συνέντευξη στην "Tuttosport", και μιλάει για μία από τις πιο περίπλοκες διαπραγματεύσεις αυτών των πρώτων εβδομάδων, σχετικά με το μέλλον της σταδιοδρομίας του Marco Verratti, 19χρονου κεντρικού χαφ της Πεσκάρα. Γιουβέντους και Νάπολι, φαίνεται να οδηγούν την κούρσα για την απόκτηση του, ωστόσο, ότι η υπόθεση δεν φαίνεται να τρομάξει τον διευθυντή της ομάδας του Τορίνο, που είναι πρόθυμος να αναλάβει τον κίνδυνο να χάσει τον παίκτη, αν η Νάπολι προσφέρει στην Πεσκάρα περισσότερα από την Γιουβέντους, η οποία δεν πρόκειται να αλλάξει την προσφορά της, επ’ αυτού του θέματος ο Marotta είπε:

«Δεν έχουμε καμία πρόθεση να χάσουμε τον Verratti. Έχουμε υποβάλει προσφορά στην Πεσκάρα και με τεχνικά ανταλλάγματα, αλλά αν η Νάπολι θέλει να προσφέρει πέντε εκ. ευρώ περισσότερα, ας τα προσφέρουν. Εμείς δεν μπαίνουμε σε μια τέτοια διαδικασία». 

Με αυτά λόγια ο Marotta, κατέστησε σαφές πώς ο Verratti είναι σίγουρα ένας σημαντικός παίκτης με προοπτική, αλλά στην περίπτωση κατά την οποία η Νάπολι προσφέρει περισσότερα από την ομάδα του Τορίνο, θα φτάσει τελικά στον παίκτη, και στη Γιούβε θα προσπαθήσουν να βρουν στην αγορά μια βιώσιμη εναλλακτική λύση , κάτι όμως που δεν καίει και τόσο την Γιουβέντους σε αυτή τη θέση, καθώς η μεσαία γραμμή της ομάδας είναι η καλύτερη στην Ιταλία, και μία από τις ισχυρότερες στην Ευρώπη. 

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Πολύ σωστός ο Μαροτα.
Ένας παίκτης που υποστηρίζει Γιουβε μπορεί να πάει να παίξει στη Ναπολι.
Θα φάει κάτι ουυυουουου όταν έρθει και παίξει αντίπαλος μας..!!!

Unknown είπε...

Ο verrati είναι φανατικός juventinos αν δεν έρθει στην juve δεν θα πάει πουθενά έτσι και αλλιώς η πεσκάρα τον θέλει για ακόμα έναν χρόνο οπότε τα λέμε του χρόνου.

Unknown είπε...

Γιάννη ποτέ μη λες ποτέ!!!
Δεν ξέρεις που μπορεί να πάει ο Βερατι.