JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

O Pogba στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πρέπει να είναι στο Τορίνο. Συνεχίζονται οι πιέσεις για Verratti και El Kaddouri.


Καυτές ημέρες στην μεταγραφική αγορά για την επίθεση, αλλά κυρίως για τη μεσαία γραμμή της Γιουβέντους που θα καθορίσουν το μέλλον της ομάδας. Περιπτώσεις όπως του Paul Pogba, Marco Verratti και Omar El Kaddouri η Γιουβέντους συνεχίζει να κινείται στην αγορά για την απόκτηση τους χωρίς να καταθέτει τα όπλα ακόμη. 

Καλά νέα υπάρχουν από τον νεαρό Γάλλο Paul Pogba, ο οποίος καθορίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες του διαζυγίου του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα λοιπόν με τα σχέδια του, θα πρέπει να φτάσει στο Τορίνο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Η ιστορία του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με λίγα λόγια, φαίνεται να τελειώνει οριστικά. Ακόμα και ο Sir Alex Ferguson, προπονητής των κόκκινων διαβόλων, έχει πλέον παραιτηθεί από την υπόθεση του Γάλλου και η απώλεια του νέου Πατρίκ Βιεϊρά όπως τον αποκαλούν θεωρείται δεδομένη στο Μάντσεστερ. Ο Pogba θα πρέπει να αρχίσει την περιπέτεια του με τη φανέλα της Γιουβέντους στην έναρξη της προετοιμασίας στο Chatillon, όπου ο Αντόνιο Κόντε θα έχει την ευκαιρία να τον αξιολογήσει εκ του σύνεγγυς.

Επίσης τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανοίξει νέο κεφαλαίο στο σήριαλ Verratti. Γιουβέντους και Πεσκάρα εδώ και μερικές ημέρες έχουν διακοπεί τις επικοινωνίες τους (μάλλον η Πεσκάρα συνεχίσει τις συνομιλίες με Νάπολι), αλλά σύμφωνα με γνώστες μέσα στις δύο ομάδες θα συναντηθούν και πάλι πολύ σύντομα για να μιλήσουν. Οι διαπραγματεύσεις θα ξαναρχίσουν από την τελευταία προσφορά των 10 εκατ. ευρώ που έκανε η Γιουβέντους για να κάνει δικό της τον παίκτη. Αλλά πάνω απ 'όλα αυτό που θα έχει ειδικό βάρος είναι και η βούληση του παίκτη, που αποφάσισε να υπογράψει συμβόλαιο με τη Γιουβέντους. Κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής θα συζητήσουν επίσης και τα ανταλλάγματα που θα έρθουν στην Πεσκάρα. Ένα από τα ανταλλάγματα είναι ο νεαρός Ολλανδός Bouy που όμως την προηγούμενη φορά είχε κάποιες αντιρρήσεις να πάει στην Πεσκάρα, υποψήφιος θα μπορούσε να είναι και ο Gabbiadini, σε περίπτωση που αποκτηθεί από την Αταλάντα, ο δεύτερος είναι ένα πολύ ευχάριστο όνομα για την Πεσκάρα και ίσως να υποκύψει στις πιέσεις που δέχεται. 

Τέλος αυτές τις μέρες θα μιλήσουν και για το μέλλον του El Kaddouri με ανθρώπους της Μπρέσια, η οποία χθες επιβεβαίωσε ότι έχει συνάψει συμφωνία με την Πάρμα και επανέλαβαν ότι η συμφωνία είχε επιτευχθεί ακόμη και με τον νεαρό πλέι μέικερ. Όλα αυτά όμως έρχονται σε αντίθεση με τα όσα είπε ο Daniel Striani, εκπρόσωπος του παίκτη, που μίλησε στα μικρόφωνα του RadioSportiva και ανέφερε ότι: "Ο El Kaddouri δεν είναι σίγουρα παίκτης της Πάρμα, η κατάσταση μπορεί να φαίνεται περίπλοκη, από εσάς που είστε απ’ έξω, όμως είναι πραγματικά πολύ απλή. Συμφωνίες μπορεί να έγιναν με τις δυο ομάδες, αλλά θα πρέπει και ο παίκτης να συμφωνήσει. Παρ’ όλο το σεβασμό στην Πάρμα, η οποία είναι μια μεγάλη εταιρεία, ελπίζουμε ότι η βούληση του παίκτη να είναι σεβαστή. Η ιστορία μπορεί να ακούγεται περίπλοκη, αλλά ήμασταν πολύ σαφείς με την απόφασή μας εδώ και εβδομάδες. Έχουμε μέγιστο σεβασμό προς όλους, αλλά έχουμε το δικαίωμα να εξετάσουμε το αίτημα της Γιουβέντους ως μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσει ο παίκτης."  Σήμερα (ή αύριο το πολύ) η Πάρμα θα προσπαθήσει μία τελευταία επαφή, αλλά το πλεονέκτημα της Γιουβέντους φαίνεται δύσκολα να καταφέρει να το πάρει η Πάρμα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: